Omega-3; hvorfor du trenger det og hva er de beste kildene.

Omega-3; hvorfor du trenger det og hva er de beste kildene.

Omega-3 oljer er bra for hjernen, blod, ledd, hjerte, reduserer kolesterol og risiko for slag. Her er en oversikt over forskning og de beste kildene  ,  en forklaring på hvorfor Omega-3 fra planteoljer ikke gjør nytte for seg og hvilken Omega-3 olje man bør kjøpe om...
Hva er galt med Aspartam? Del 2  Farlig søtt.

Hva er galt med Aspartam? Del 2  Farlig søtt.

  Aspartam har havnet på WHO´s liste over kreftfremkallende stoffer. Men dette er bare toppen av isfjellet. Søtstoffet har en lang historie bak seg med protester fra vitskapsfolk som har påvist en rekke helseskader ved regelmessig inntak av Aspartam i doser som...
På jakt etter sunn mat i skyggen av statens helseråd.

På jakt etter sunn mat i skyggen av statens helseråd.

  Kan man fortsatt spise kjøtt, smør og drikke melk og ha god helse? Denne artikkelen henviser til vitenskapelig forskning som hevder  at problemet ikke er så mye råvarene som forurensningen i råvarene. Spiser vi rene ,uprosesserte råvarer kan det meste gå bra...
Soya til besvær.

Soya til besvær.

Soyabønner blir brukt til dyr og fiskefor og blandet inn i et stort antall matvarer vi kjøper. Soya fremheves også som den ideelle erstatning for animalsk protein og skal derfor være en viktig ingrediensene som skal redde planeten når vi skal slutte å spise kjøtt og i...