I desember 2020 ble Pfizer Covid-19 vaksinene godkjent i USA. I februar meldte israelske helsemyndigheter om økning av hjernebetennelser (myokarditt) til helsemyndighetene etter mRNA vaksinering .I april viste amerikanske tall det samme. Men det amerikanske folkehelseinstituttet ;CDC unnlot å reagere.Da dommer Edward Berkovich i 2023 ba om beviser i saken, mottok han 472 sensurerte dokumenter som viser at CDC absolutt ikke vil fortelle sannheten.

Hjertebetennelse (Myokarditt og perikarditt ) er en meget alvorlig komplikasjon som kan utløses av en autoimmun betennelse på hjertet eller hjerteposen. Komplikasjonen kan i verste fall lede til døden om man ikke behandles i tide. Det er tidligere skrevet om dette på denne bloggen fordi hjertebetennelse har vist seg å ramme i særlig grad yngre aktive menn og idrettsmenn.

I august henvendte dommer Edward Berkovich seg til CDC (Centre for Disease Control ) som har samme funksjon i USA som FHI (Folke Helse Insituttmet ) har I Norge, og ba om alle dokumenter fra perioden 1.februar til 31 mai som inneholdt ordene myokarditt og perikarditt.

Hensikten var å få vite hvorfor CDC ikke ville fortelle offentligheten og spesielt ikke helsearbeidere om en av mRNA-vaksinens potensielt farligste bivirkning; betennelse på hjertet. Han forventet da å få et ærlig svar; men fikk i stedet 472 dokumenter der 80% av innholdet var sensurerte . Saken kunne ha endt der; men en varsler i CDC ettersendte 46 usensurerte dokumenter.Ved å bruke denne informasjonen og det som var mulig å lese fra sensurerte dokumenter kom man etterhvert frem til følgende hendelsesforløp.

I Februar fikk amerikanske helsemyndigheter meldinger fra Israel at Pfizer vaksinen gav økt risiko for betennelse på hjertet (Myokarditt og perikarditt) hos yngre menn.CDC valgte å holde disse data hemmelige inntil de  den 10. mai fikk godkjent mRNA vaksinasjon av ungdom mellom 12-15 år

I April fikk Det Hvite Hus beskjed om farene for hjertebetennelse etter mRNA-vaksinen, denne gangen basert på amerikanske tall levert av amerikanske helsemyndigheter; uten at Biden eller CDC valgte å foreta seg noe i sakens anledning.

Den 17 mai konkluderte alle involverte helsemyndigheter med følgende : mRNA vaksinen kan gi opphav til myokarditt og perikarditt .Bivirkningen rammet helst yngre menn og oftest etter 2 vaksinedose! Det ble anbefalt at leger og offentligheten skulle få informasjon.

Den 29 mai publiserte sjefen for CDC Dr. Walensky og Dr Goldstein en artikkel i det amerikanske legetidsskriftet JAMA der det hevdet at hjertebetennelse etter Covid-19 infeksjon,uten å henvise til at det kunne fremkalles av mRNA- vaksiner

Den 10 juni fortsatte CDC fortsatt å skjule at vaksiner fremkalte hjertebetennelse , der 80% av tilfellene kom innen 4 dager etter annen vaksinasjon. Både Biden og CDC fortsatte i å si at vaksinene var trygge og effektive; noe CDC´s egne tall viste den gangen og da det senere ble nødt til å frigi ytterligere statistikker fra eget varslingssystem.

@ copyright øverbye 2023

DISCLAIMER

 

 

 

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.