Dagens leksjon er for mennesker med problemer i nyrene, hoftene.hodepine, asthma, spiserørspåroblemer, mageåningsproblemer, sure oppstøt , prostata og vaginal blødninger.

I gamle Asia fantes det praktisk talt ingen kjente sykdommer ford folk levde i rene omgivelser.Etter noen år med sadhana eller meditasjon i 820 former utviklet over 1500 år i Asias ødemark ved å sanke efrainger;  gikk den indiske kjente gururen ( læremester ved egen opplysthet)  Pantanjali alias Trilokababa ;  i gang å systematerisere det hele. Etter hele 800 uker med innsamling ; begynte ha å gjennom alle øvelsene; noe som tok ham 15 år med 24 timers øvelser dvs han sluttet å pise og levde kun av vann, ville bær,urter og litt parnayama ; dvs pusteøvlser som tok opptil 12 timer .

Detter mediterte han i 8 timer.Deretter gjen grov han seg ned i sanden til halsen og varmet seg opp ved å bruke jordvarme.Dette systemt ble delvis glemt Men i 1923 oppdaget det amerikanske forsvaret hele teksten på en utsilling i Californa.De kjøpte, kopierte og utviklet deretter  San Lioan Company av Yogier . De drev  så med helbredelse av mentale lidelser.

Pusteteknikkene og isbadingen og overlevelse i ørkenstøk er altså ikk hindustani Yoga som selges til luksusmennesker for flere hundre kroner for en time på spa avdelinger i Syden.Det er heller ikke det man normal bruker i Norden.Noen studioer er selvagt idealister og tilbyr for noen få kroner.Men alle må ha lokaler derfor blir prisen deretter.Men i disse trange tider legger jeg ut The San Lion metoden bit for bit .I dag behandling av angst.

Ta en kopp varmt vann og hold mellom henede og tgell sekunder.De fleste vil holde ut 2 sekunder.Tenk så på noe kaldt i la oss si 4 minutter mens du messer ”sangruu ” som på sanskrit ” en som kan faget” eller på Norsk” jeg må finne et ideal som kan dette”.

Wim Hof kan det, fordi han studerte metoden i San Rafael med Monroe i 1984 ved det daværende nydannet  instituttet som ble kalt: San Diego Blogspot For Advanced Solutravels.

Monroe var en av historiens mest kreative genier noen sinne-Han jobbet med fysikk på avsert nivå og inspirertet Einstein til å ta  en doktorgrad i avansert jelereiser.Einstein som var jøde skrev aldri annet at han var Rosenkreutzer som kan bekreftes da jeg selv i unge år var med  en slik gruppe i Oslo.

Deretter ble Monroe initsiert i alle meditasjonsmetoder hele verden ; ved å rese rundt og sanke; analyserte hjernebølgene til hvert systemt, kodet de i lydfiler; hvorav de fleste nå finnes på Hemisync på nettet

Problemet er at ingen utenfor Langly Air Force Space Center liknende omgivelser i Pasadena i en hytte der; vet noe om koden.Jeg fikk forske der og fikk deretter denne ideen.Dersom enhver med angst vil ; kan jeg sammen med legene deres forselå en lydfil pluss en passende dose  isbading pluss to mineraler: magnesium og jod.Begge er dokumentert på denne bloggen.Bare let det opp.

Så hvorfor ingen flere litteraturhenvisninger? Ford de fleste ikke gadd.Jeg førte statistikker over likes og når overskriften var entydig messende dvs ltt kontroversiell steg seertallet til over 500 likes x20.

Jeg kan føre denne loggen tilbake til man internett kaller Hubs dvs sentre der CIA liknende Blogspot dvs Facebook registrerer koder og så sender det til de som driver med meditasjon.Derfor har denne bloggen slutte med henvisninger-Vi kaller jakten på energi som Hindustani kalles Yukteswari Giri Systemet som består av 900 terapilyder og 1400 kroppsmetoder han høstet fra lange reiser rundt om  verden i den frostand at det var mulig fysisk ogsv.

Hans meget begavede student Yogananda som hadde Mastergrad i fysikk, kjemi og balenologi (badeterapier) vidreutdannet seg til lege og fysiker med pHD i samme fagkrets som den vi har på Blidneren i dag.

Mellom linjene atså dette:Der som en uvitende ser bare en smileden Yogi på et fortografi og vil etterlikne dette , ved å bønnefalle den guddom dere ønsker er dette bildet er bare en påminnelse om hvor avanserte disse mennesken var.Det satt ikke rolig.

Bob Monroe døde av nyresvikt og hjernmeblødning 22 ganger uten svikte sin oppgave.Det er dokumentert ved hans sykehusjorunaler i  San Diego.Så blødningene var små mikroblødninger-.

Einstein hadde 14 små hjernedrypp.Einsteins motpol Conrad Lorentz som gav alle sine notater til Einstein for å få ut hans tidsroms avhandling,  hadde hele 19 hjerneslag og var som lille Steven Hawkins også lam  men fikk  også utrettet noe tross sine handicapp. Dersom disse avanserte menneskene ikke kunne ha en fullverdig kropp og allikevel ikke ha angst men ytet det ypperste ;hva er da denne generasjonen som har alt som ikke yter blitt til ..?

Til slutt dagens urt: Kjøp te laget av Rosmarin og tilsett dråer med litt Juannesurt.Deretter to dråper  legal CBD olje fri for narkotisk stoff THC , godkjent av EU og Norske Helsemyndigheter i følge lov om narkotiske midler a 1979-85 ov. Denne teeen vil berolige lke bra som diazepam.På Bloggen finner dere mye om CBD.Hvem som selger spiller liten rolle så lenge den er legal.

NB: dersom du bruker medisiner diskutere derfor dette med din lege

Copyright Øverbye 2023

Disclaimer

 

 

 

 

 

 

 

 

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.