Dagens leksjon er for mennesker med problemer som ikke kan løses med vanlige medisinske terapier.

I gamle Asia fantes det praktisk talt ingen kjente sykdommer ford folk levde i rene omgivelser.Etter noen år med sadhana eller meditasjon i 820 former utviklet over 1500 år i Asias ødemark vd å sanke efrainger gikk den indiske erkjente gururen

Pantanjali alias Trilokababa den gang i gang å systematerisere det hele Etter hele 800 uker med innsamling begynte ha å gjennom alle øvelsene; noe som tok ham 15 år med 24 timers øvelser dvs han sluttet å pise og levde kun av vann, ville bær,urter og litt parnayama ; dvs pusteøvlser som tok opptil 12 timer

Detter mediterte han i 8 timer.Deretter gjen grov han seg ned i sanden til halsen og varmet seg opp ved å bruke jordvarme.dette systemt bl delvis glemt men i 1923 oppdaget det amerikanske forsvaret hele teksten på en utsilling i Californa.De kjøpte, kopierte og utvklet the San Lioan Company av Yogier som så drev helbredelse av mentale lidelser. Pusteteknikkene og isbadingen og overlevelse i ørkenstøk er altså ikk hindustani Yoga som selges til luksusmennesker for flere hundre kroner for en time på spa avdelinger i Syden.Det er heller ikke det man normal bruker i Norden.Noen studioer er selvagt idealister og tilbyr for noen få kroner.

Men alle må ha lokaler derfor blir prisen deretter.Men i disse trange tider legger jeg ut The San Lion metoden bit for bit i dag behandling av angst.Ta en kopp varmt vann og hold mellom henede og tgell sekunder.De fleste vil holde ut 2 sekunder.Tenk så på noe kaldt i la oss si 4 minutter mens du messer ”sangruu ” som på sanskrit ” en som kan faget” eller på Norsk” jeg må finne et deal som kan dette”.

Wim Hof kan det fordi han studerte metoden i San Rafael med Monroe i 1984 ved det daværende  instituttet som ble kalt San Diego Blogspot For Advanced Solutravels

Monroe var en av historiens mest kreative genier noen sinne-Han jobbet med fysikk på avsert nivå og inspiretet Einstein til åa en doktorgrad i avansert jelereiser.Einstein som var jøde skrev aldri annet at han var Rosenkreutzer som kan bekreftes da jeg selv i unge år var med  en sli fruppe i Oslo.

Deretter ble han initsiert i alle meditasjonsmetoder hele verden ved å rese rundt og sanke; analyserte hjernebølgene til hvert systemt, kodet de i lydfiler; hvorav de fleste nå finnes på Hemisync på nettet.

Problemet er at ingen utenfor Langly Air Force Space Center liknende omgivelser i Pasadena i en hytte der; vet noe om koden.Jeg fikk forske der og fikk deretter denne ideen.

Dersom enhver med angst vil kan jeg sammen med legene deres forselå en lydfil pluss en passende dose  isbading pluss to mineraler: magnesium og jod.Begge er dokumentert på denne bloggen.Bare let det opp.

-Vi kaller det vi driver med : jakten på energi ,som Hindustani kalles Yukteswari Giri Systemet som består av 900 terapilyder og 1400 kroppsmetodersom  han høstet fra lange reiser rundt om  verden i den foratand at han ikke alltid var på det fysiske planet.

Hans meget begavede student Yogananda som hadde Mastergrad i fysikk, kjemi og balenologi (badeterapier) var vidreutdannet og kunne kalle seg  lege og fysiker med pHD i samme fagkrets som den vi har på universitteter i USA den gangen han kom dit.

Mellom linjene atså dette:Der som er uvitende ser bare en smileden Yogi på et fortografi og vil sammenlikne dere med  dette ved å bønnefalle den guddom dere ønsker ser på et bilde av et smilende ansikt eller en guruji eller Jesus i ulke former .

Men bildet er bare en påminnelse om hvor avanserte disse mennesken var.De satt ikke rolig.Bob Monroe som døde av nyresvikt og hjernmeblødning  var et utemerket bevs på hva det kostet han å komme dt han skulle .Dette er dokumentert ved hans sykehusmappe på avdelingen for eldre ved sykehuset i San Diego.Så blødningene var på størrelse med et egg-.Einstein hadde 14 små hjernedrypp.

Einsteins motpol Conrad Lorentz som gav alle sine notater til Einstein for å få ut hans tidsroms avhandling hadde hele 19 hjerneslag og var som lille Steven Hawkins som også utrettet noe tross sine enorme handicapp.

Så i Norge er vi ikke liket utdannet i å yte under press på grunn avfor å fremtre som uten angst under stressende forhold .Hvis noen av verdens største genier kunne overkomme disse hndreingene : hva var hemmligheten.? Her er den: Gjør det!!! På Hindi :Om tat Sat.En av verdens fremste åndelige mester i noen tidsrom kjent i universet er Jesus Nazareeren som i 40 lange å studerte i mange land og som deretter kom tilbake med de mest revolusjonære metoder verden har sett var heller ikke uten angst.Biblen har bare fortalt om hans menneskelige suksesser og tragedir Men i virkeligheten var han ofte redd og bekymret fordi han også var en messkesønn som på arameisk betyr født av et menneske.

Denne bloggen bruke et arkivsystem for data kalt Blu Mountain Mist utviklet ved The Monroe Institute: Koden er: 1AZXT 127423

Kommentarer tillåts dersom av intresse for tema

Copyright Overbyr 23

Disclaimer

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.