Spikeproteine-S på Covid-19 virusets overflate og som de som lages av mRNA vaksiner er et potent giftstoff som fremkaller betennelser i blodårer og kan utløse autoimmune reaksjoner i ulike deler av organismen. Ulike naturstoffer har vist seg å kunne nøytralisere denne effekten. Her er noen av de viktigste.

Spikeprotein-S på SARS-CoV-2 viruset (CoV2) som fremkaller COVID-19 sykdommen er ved forsøk på dyr vist å skape betennelse på innsiden av blodårene og å skade cellenes energimotorer (mitokondriene) som omdanner sukker og oksygen til celle-energi («celleånding»). De samme forhold gjelder hos mennesker. Betennelsen i blodårene fører til krampe i årene, redusert blodsirkulasjon og til økt risiko for blodpropp.

De samme forhold er vist å gjelde spikeproteine S som lages av kroppens egne celler når de invaderes av Nano-lipo-parikler som inneholder syntetisk laget vaksine- mRNA.

Pfizers hemmelige forskning på vaksine-bivirkninger: Forskning utført i Japan for Pfizer , den såkalte bio-distribusjonsstudien, inntil nylig holdt hemmelig, har vist ved dyreforsøk at Spikeprotien -S fra vaksinen etter kort tid gjenfinnes i blant annet : blodbanen , thyroid kjertel, hypofyse, beinmarg, nyrer, lunge, milt, lever, ovarier og binyrer hvor de fester seg til ACE-2 reseptorer på årene i disse målorganene. Her igangsettes en immunreaksjon som kan lede til autoimmune reaksjoner på målorganene. Videre kan Spikeprotein-S vandre til hjernen og igangsette reaksjoner i blod-hjerne barrieren. Det er også vist at spikeproteiner kan krysse blod/hjernebarrieren og entre hjernen !! Det som gjør situasjonen ytterligere problematisk er at vaksine mRNA ikke er bioidentisk med vaksine mRNA det er en syntetisk variant som inneholder aminosyren pseudo-uracil som gjør at vaksine mRNA nedbrytes sakte og derfor blir værende i kroppen over lang tid !

De samme forhold vil gjelder Spikeprotein-S som sitter på det levende virusets overflate og som da vil føre til at disse målorganene infiseres med virus.

På grunnlag av slik forskning er det viktig etter vaksinering og etter at man er smittet med CoV2 viruset at man prøver å nøytralisere sirkulerende Spikeprotein-S.  Ifølge den amerikanske legen Dr. Peter Mc Cullough som er indremedisiner, hjertespesialist og epidemiolog er spikeproteiner å betrakte som et potensielt dødelig giftstoff.

Naturstoffer som er bevist å hindre spikeproteiner å feste seg til cellene: Flere naturstoffer har evnen til å hindre Spikeprotein-S til å feste seg til ACE-2 reseptorene på cellenes overflate. Derved hindres viruset og vaksine-spike proteiner til å forankre seg til cellene å gjøre skade. Plantestoffer nedenfor er alle bevist å ha den ønskede effekt i følge fagfellevurdert vitenskaplige studier .

 • Løvetann blad te. blokkerer spikeproteiner fra å feste seg til reseptorene.
 • Prunella vulgaris hindrer spikeproteiner å feste seg til reseptorene
 • Furunål ekstrakt inneholder stoffet katekin fester seg til ACE-2 reseptorer og derved hindrer spikeproteiner til å feste seg til de samme reseptorer.
 • Grønn te : inneholder stoffet epigalleat som hindrer spikeproteiner å feste seg til ACE-2 reseptorer.
 • Vitamin C : reduserer antall reseptorer slik at virus og spikeproteiner får færre steder å feste seg.
 • Johannesurt : en sammensatt effekt; antibetennelse, antioksidant effekt , hemmer spikeproteiner og virus fra å entre hjernen og beskytter hjernen mot betennelse. Johannes urt ekstrakt i terapeutiske doser er et potent antidepressiva på linje med skolemedisinske legemidler.
 • Quercetin : hemmer spikeproteiner fra å feste seg til ACE-2 reseptorene og det hindrer viruset fra å entre cellene. Det har en antibetennelses-effekt og en virushemmende effekt.
 • Zink : hindrer spikeproteiner fra å feste seg til ACE-2 reseptoren og hindrer viruset fra å cellene. Det tar noen uker før effekten inntrer. Samtidig er det betennelseshemmende, senker faren for blodpropp og blodtrykksregulerende.
 • Magnesium: en kompleks virkning ved å være antibetennelse, motvirker betennelse i blodårene. Magnesium øker betennelses dempende cellene CD4 og CD8. Demper samtidig immuncelle- sekreter cytokiner som øker dramatisk ved en COVID-19 sykdom; såkalt «cytokin storm»
 • Krill-olje/algeolje og andre Omga-3 oljer: har en liknende effekt som magnesium.Vil derved redusere de skadelige virkningen av spikeproteiner uten direkte å hindre de å feste seg.

De fleste naturprodukter som er nevnt her er ufarlige i de doser som er angitt av produsent.Personer som er allergiske kan imidlertid oppleve ubehag ved langvarig bruk eller overdosering.Hvis man bruker legemidler; diskuter med fastlegen om naturproduktene du velger kan påvirke legemidlene du bruker.

 • @COPYRIGTH ØVERBYE 2023

   DISCLAIMER

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.