Kisel har en rekke gode virkninger på kroppens knokler, ledd, sener, hud, blodårer, negler og hår. Her følger del 2 av historien om hvordan mineralforskeren Loic Le Ribault utviklet  organisk kisel kalt G5 , som viste seg å overgå alle andre produkter på markedet.

8 beviste helsefremmende virkninger av kisel. Kisel kommer i ulike former enten via matvarer som er rike på kisel eller i konsentrert form som  kosttilskudd. Nedenfor følger en liste over helbredende virkninger av kisel. Listen må forstås slik at dersom man får for lite kisel via maten vil man utvikle mere av de problemene som kisel i konsentrert form bedrer og helbreder. Virkningen blir ytterligere forsterket dersom man inntar konsentrert kisel sammen med mineraler, vitaminer og fettstoffer som arbeider synergistisk med kisel. Oversikten gjelder alle typer kiselprodukter som er bevist ved forsøk å bli tatt opp i kroppen. Produktene G5 og G7 som ble utviklet av Loic Le Ribault på 1980 tallet har markedets høyeste opptagbarhet og er således spesielt anbefalelsesverdig.

 

Loic le Ribault`s fengsling og flukten fra fransk politi: I første del av denne artikkelen fortalte vi hvordan Le Ribault og professor Normann Duffaut sammen utviklet flytende organisk kisel som viste seg å bli en” mirakelmedisin” mot leddgikt. Vi fortalte videre om hvordan de to forskerne ble motarbeidet av kjemisk industri, leger og farmasøyter som opplevde at organisk kisel var en trussel mot salget av kjemiske legemidler. Vi fortalte også om professor Duffaut´s mystiske død, hvordan le Ribault videreutviklet organisk kisel til produktet G5 som ble solgt til 20.000 pasienter med leddgikt og hvordan myndighetene i 1997 stanset videre salg av G5 ved å tiltale le Ribault for å ta syke i kur uten å være lege.

—-Oppholdet i fengslet var som fortalt i del en av historien om organisk kisel usedvanlig nedverdigende.  Dommeren som hadde saken avgjorde den på ti minutter uten at det ble ført vitner. Det ble ikke satt noen tidsbegrensing på dommen. Le Ribault ble ført til soning på en enecelle uten oppvarming, noe som første til frostskader. En tannlege i fengslet trakk 5 tenner, noe som gjorde det vanskelig for Ribault å få i seg mat under oppholdet. Han ble nektet besøk av familie og venner, de eneste som fikk besøke ham var hans to advokater.

Etter noen måneder i fengsel lyktes det å få saken opp for høyesterett. Det ble da bevist at anklagene om at han solgte en giftig substans, at han hadde praktisert som lege uten lisens og eksperimentert på syke var fullstendig grunnløse. Le Ribault ble som følge av dette frigitt; men passet hans ble inndratt og han kunne ikke forlate Frankrike.

Flukten fra Frankrike: To måneder etter frigivelsen ble Le Ribault tipset av venner om at politiet var på jakt etter ham for å få ham fengslet på nytt .Han fant derfor ut at den eneste veien ut av det hele var å flykte fra Frankrike. Godt hjulpet av en kvinne han hadde fått kontakt med under fengselsoppholdet, klarte han å komme seg fra Bourdeaux til  den belgiske grensen. I 2 måneder levde han i skjul i et hus i skogen i Ardennene, hvoretter han ble hjulpet over grensen til Belgia og deretter til Jersey.

Le Ribault som før hadde vært en av Frankrikes fremste vitenskapsmenn med doktorgrad i mineralogi, utviklet metoder for kriminalteknologi for fransk og amerikansk politi var plutselige redusert til en statsløs flyktning; uten familie, uten pass, uten penger. Hans eneste forbrytelse var at han hadde oppfunnet et kosttilskudd som viste seg å være like bra eller bedre enn kjemiske legemidler for leddsmerter av alle slag.

En bitter men ikke slagen vitenskapsmann: Opplevelsen gjorde Le Ribault fortvilet og opprørt. Han erfarte at franske myndigheter ikke hadde sett sakens kjerne som var hans G5 produkt hadde kurert mange tusen syke med leddsykdommer uten bivirkninger. I et intervju som ble gjort etter at han hadde flyktet til Jersey uttalte han følgende:” Jeg har kanskje helbredet  så mye som 20.000 pasienter og mange leger bruker nå G5.Alle i Frankrike visste at jeg ble satt i fengsel og mange av mine pasienter visste at jeg var fengslet. Likevel fikk jeg bare 30  brev –Selv når det gjelder noe så viktig som deres egen helse, så står ikke franskmenn sammen for å gjøre noe med saken. Jeg husket at mange franskmenn under annen verdenskrig opptrådte som sauer og samarbeidet med fienden. Bare noen få gjorde motstand. Jeg har mistet alt for å hjelpe syke; nå må mine pasienter slåss for å få tilgang på behandlingen (med G5).De må spørre om retten til å bruke medisinene de ønsker !” Med dette avslutter vi fortellingen om Løe Ribault og Normann Duffaut for denne gangen.

G5 og G7: Tross all motstand og fornedrelsen ved å bli fengslet for falske anklager sluttet ikke Le Ribault å jobbe med sin oppfinnelse: organisk kisel. Mot slutten av sitt liv fikk han kontakt med et spansk legemiddelfirma som sa seg villig til å produsere G5 og videreutvikle produktet til å omfatte andre produkter som ble tilsatt andre synergistiske mineraler, planter og vitaminer. Firma eies av Juan Carlos  og Ester Hierro. Ved å klikke inn på denne linken kan du lese om alle de ulike produktene som er bygd på G5 .Du kan også bestille produktene på nettstedets e-shop .Ved å klikke inn på linken til  Yogaesoteric kan du laste ned de to artiklene som vi har høstet fra.

@Copyright Øverbye 2022

Disclaimer

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.