Mange lider av tørr hud!! Det er flere årsaker til dette: Bruk av uttørrende såper, for tørr inne-luft, er for mye i sterkt sollys, drikker for lite vann, lavt stoffskifte osv.! Men om du ikke har slike problemer og fortsatt har tørr hud tross bruk av dyre hudkremer og ikke blir bedre, da lover en kjent jødisk-amerikansk forfatter løsning! Kuren gir fuktigheten tilbake og kan bedre flere helseproblemer .

 

 

Under rydding i vårt gamle arkiv gjorde vi mange interessante funn om hvordan få god helse som vi skal dele med dere i månedene fremover, forskning som har gått i glemmeboken for de fleste. Og best av alt: Dette fikser du selv!!

I et gammel tidsskrift The Last Chance Health Report fra 1993 skriver den jødisk-amerikanske helsejournalist Samuel K Biser om fiskeolje som en kur mot tørr hud.

Artikkelen vil overraske  alle som spiser fiskeoljer ved å svelge ned kapsler med fiskeolje eller ta sin daglige spiseskje tran med litt kald drikke for å døyve smaken eller svelge kapslene. Sjekk bare dette!

 

Hva du inntar samtidig med fiskeolje Hvor mye av  denne oljen kroppen tar opp fra tarmen
Kald drikke av ethvert slag 5%
Temperert juice /vann 20%
Inntar ingen ting med oljen 50%
Helmelk eller varm suppe 95% NB!!!

Biser har forsket videre på dette og funnet den optimale måten å ta fiskeolje på som han kaller ” fiskeolje-shake”:

 1. Ta fiskeoljen enten som tran eller skjær over så mange kapsler som du skal innta (2-4) .Bland dette ut i lunken helmelk (Ikke skummet eller fettfattig melk!!) Dersom du ikke tåler melk bruk lunken juice – organiske appelsiner. Ristes godt i 15 sekunder i en shaker.
 2. Drikkes en time før du skal spise!

Etter 6 måneder med fiskeolje-shake vil man ifølge Biser merke klar bedring på huden og på en rekke helseproblemer.

Helseproblemer som fiskeolje-shake vil bedre:

Her er helseproblemer Samuel K. Biser sier han har sett forbedringer på med sin oljeshake.

 • Senker blodtrykket
 • Bedrer hjerte-kar problemer.
 • Reduserer helseproblemer forbundet med diabetes.
 • Reduserer eller helbreder eksem og irritert hud.
 • Bedrer eller endog helbreder psoriasis etter 6-12 måneder-
 • Sklerodermi: Biser sier han har fått tilbakemeldinger om at denne hudlidelsen kan bli noe bedre med fiskeoljer
 • Bedrer ømfintlig hud.

 

Har du tørr hud, unngå disse drikkene.

 • Te !!
 • Frossen juice
 • Leskedrikker av alle slag!!
 • Pulvershaker

Som avslutning på denne 24 år gamle artikkelen vi fant i vårt arkiv skriver Biser: Er huden tørr så har dine indre organer samme problem!!

To norske fiskeoljer på verdenstoppen i renhet.

Hvilke oljer er best? Om dette tier Biser. Men det er liten tvil om at de to minste bedriftene i Norge leverer de beste produktene. Det ene er Havfruene som lager en spesielt ren torskelever-tran som bare er oppvarmet i ett minutt. De er de eneste som lager av vill-torsk!

Det andre produktet som er produkter fra Medicmarine i LillesandDe kan som eneste bedrift i verden skilte med at deres oljer av den lille ville bruskfisken «sølvhai» (Må ikke forveksles med vanlig hai) er kaldpresset og  kald-renset ved en patentert prosess som gjør at oljen er 100% fra transfett!  Sølvhai-olje inneholder dessuten squalen , et olje-produkt som styrker immunforsvaret og som ikke finnes i torskelevertran

 

Copyright Bjørn J. Øverbye – 2017

DISCLAIMER

 

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.