To kilder: en fagfellevurdert artikkel om hjertestans blant yngre personer i Israel og en statlig utredning fra delstaten Florida  som viser økt hjertedød blant yngre menn, påstås å kunne knyttes direkte til mRNA vaksiner.Her er tall til ettertanke.

 

Hjertedød blant yngre menn i delstaten Florida:  Det første er en statlig undersøkelse iverksatt av Floridas helseminister (Surgeon General) Dr. Joseph Ladapo om årsak til hjertedød blant yngre menn mellom 18-39 år.

Utredningen fastslo at det var en økning i risiko for å dø med hele 84% inne 28 dager etter vaksinasjon med mRNA vaksiner.

Ladapo gikk endog så lagt at han i et skriv datert 22 oktober 2022 advarte mot å gi mRNA vaksiner for menn mellom 18-39 år(sic!) Ladapo hadde tidligere også anbefalt at friske barn og ungdommer mellom 5- 17 år ikke behøver vaksinering.

Christopher L F Sun og medarbeidere: Det andre bidraget til problemstillingen er en fagfelle vurdert artikkel  i  aprilnummeret av tidsskriftet Nature. Forfatterne har foretatt en meget nøyaktig og godt dokumentert statistisk studie av  alle akutte hjertetilfeller i Israel for perioden 2019-2021.

De kunne da bevise at for tidsrommet en 25% økning av hjertestans blant personer under 40 år i perioden januar – mai 2020! Dette gjaldt ikke idrettsutøvere, men alle personer under 40 år-

Ukentlige innleggelser varierte ikke med forekomst av C19, men med om man hadde fått en eller to vaksiner.

Disse to utredningene er et argument for at økning i hjerteproblemer og hjertedød i C19 pandemien kan være  knyttet til mRNA vaksinene.

Alle som lar seg vaksinere bør derfor ,dersom de opplever symptomer fra hjertet etter mRNA vaksine  kontakte lege og få tatt et EKG/ blodprøve.

@COPYRIGHT ØVERBYE 20223

DISCLAIMER

 

 

 

 

 

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.