Dette er en serie leksjoner om Tibetansk kunst i å leve lenger enn det som er vanlig.Koden er bare: Gjør det og se resultater.Dette blir derfor den nye bloggen heretter.Instruklsjon basert på avansert forskning.Ikke nøl med å spre på Internett eller Facebook. 

I Tibet fantes det ikke varme eller mye lys.Folk levde for det meste under ekstreme kår ; så da yogier fant veien dit ca 10.000 år F.Kr , møtte de et så primitivt samfunn at ingen hadde sett dets like De flyttet  sammen med disse primitive  menneskene og lærte de etterhvert den indiske veien de i dag kaller Ved Vyasa som betyr å overleve under ekstreme forhold.

.I forhold til vår tid er dette selvsagt ultra primitivt; men etterhvert våknet Tibet og ble en eksemplarisk stat der åndelige mestere begynte å utvikle seg etter egne ritualer kalt Bön Po som betyr ”edelt levesette”. fMetoden omfatter ulike dietter og isbadingsteknikker.Så herved forklart

For å isbade må en ha renere kosthold.Det beste er havregøt til frokost og litt melk eller appelsinsaft.Til middg t enkelt måltid vegetarmat,Kjøtt får årene til å snørers sammen.Så heretter ikke kjøtt.Til kveldsmat det samme: grøt.Hver 4 uke en dags fast på appelsiner og sitroner. I tillgg bare melk som er gjæret dvs kefir tilsatt till blåbær,

Deretter hver uke denne metoden: Stå under iskaldt vann i 4-10 minuttr og telle det som i Tibet kalles et mantra og i vesten en affirmasjon.Velg deg noe poitivt som gjør deg glad som å fokusere på at man blir stadig sterkere ved å gjøre det.Velg hva du vil.Men vil du ha et univers mantra er det: Stå på her skal det bli resulter.Vi man kopiere Tibet 100% kan man bruke mantra «Om Tat Sat » som betyr stå på stå skal det skje

Deretter skal man holde dusjen mot magen i 12  affirmasjoner vmed ikaldt vannb.Deretter mot brystet med 12 bønner.Då til ryggen med det samme, og så over hodet,deretter ansikt og til sist på en arm ad gangen og ett ben ad gangen. Be superfort og ikke nøl med å føle smerte.

Er man fysisk syk bør en lege vurdere om man tåler 12 grader kaldt vann i ca 10 minutter

Er man mentalt syk er dette ikke til hindre.Man skal da bar holde fokus på helse og ikke noe annet.Tell bare til 10 for hver del av kroppen. Når man er syk på sinnet vil positive affirmasjoner bli feiltolket som underkastelse.Sinnslidende må derfor tore å si det motsatte av hva alle andre tror.De må rope innvending: Jeg er frisk hvis jeg bare tør gjøre dette.

Denne metoden ble utviklet for traumatisert soldater ved Langly Air Force Base av et forskerteam bestående av psykolog og militær eksprt i kampkunst Robert Dilts sammen med Robert Monore og Mc Moneagel som fortsatt lever ved det Monroe Institute i Virginia i USA.

Før man starter bør man drive litt gymanastikk som er å hoppe eller lpe til man er varm og svett.På indisk vis kan man sitt i lotus og gjentatt et mantra som lyder Om tat Sat som betyr ”La dette skje” Er man altruist kan man si ”Også jeg skal klare dette”.Er man villig til å ofre litt tid etter dette; Legg deg deretter i kaldprosisjon som er å forbedrede det ved å ligge minst mulig påkledd å forestille seg det som skal skje mens du g hører på lydbølgegenratoren som kalles Left –Right Brain Synchronization fra Hemisync dere finner på Internett.Skru på og ligg med hodetelefoner.Lydfilen kan selvsagt lasts ned på mobil eller I-pad og brukes når man studerer. Jeg bruker ikke akkurat denne versjonn men som er mer individuell.Vil du bidra send meg en avhandling etter 8 uker  så kan dere få en gave siden: et mere avnsert kurs til redusert pris

.Etterhvert stadig nye leksjoner i Hata Yoga Og Del dette med så mange som mulig Facebook, Tick Tok, X-platform og på egne blogger , men referer til Copyright og denne nettsiden.

Litteratur: les om Wim Hof: The way of The Iceman og Ayura Veda and The Mind av Dr. David Frawley.

 

@ copyright Øverbye 2023

DISCLAIMER

 

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.