Sprekere, raskere og sterkere med Magnetterapi ?

Trener du reglemessig ? Spiser du mat med syltetøy og drikker melk slik idrettshelter gjør på reklamesponsede TV-programmer? Forsverger du deg til vegankost eller lavkarbo, pizza eller den mystiske dietten: «sunn norsk mat» ? Eller er du en som sykler Birken og sniker deg til å spise kosttilskudd i smug og synes at du blir bedre av det? Eller er du sliten og nedkjørt av overtrening? Les dette og fatt håp…

Oppdater din kunnskap nå!

Mitokondrium

Mitokondrium

Uansett hva du gjør, tenker, tror, mener og fantaserer: magnet-terapi virker fordi kroppen din drives av elektro-magnetisk energi. Glukose og Frie fettsyrer nedbrytes ved tilskudd av Oksygen, vann, mineraler og vitaminer til den energirike substansen ATP.

ATP lages i oksygenpustende bakterier (senere kalt mitokondrier ) som i tidenes morgen slo lag med primitive gjærceller og dannet det vi kaller eu-karyote-celler; forfedrene til alt oksygenpustende i skaperverket. Dette er grunnleggende biologi. Videre er det grunnleggende biologi at det som skjer i de mange billiarder små oksygenpustende kraftverkene; som nå kalles mitokondrier, er at fett og glukose brytes ned og energirike elektroner festes til fosfat-atomene i ADP som så forvandles til energirikt ATP . ATP blir nå til en elektron-transportør i cellene.

Når ATP ankommer der de skal gjøre jobben utlades ATP og sendes så tilbake til cellenes mitokondrier for på ny å lades opp. Dette er hard facts!

Magnetisme øker energiproduksjonen!

Siden du nå har innsett at energiproduksjonen i kroppen dreier seg om å lage elektrisk energi; magnetfeldtherapie-4hva er vel mer naturlig at magnetisme som er bevist å påvirke elektrisitet ikke skulle kunne påvirke dine billiarder av små elektriske kraftverk: mitokondriene!? Og bedre energiproduksjon? Selvsagt…bedre helse. Fordi den universelle formel gjelder: Liv = anvendt energi.

Her er mer å tenke over.  Firma Hz-isen eid av  Heidi Zeheter  har lagt ut en 33 siders litteraturoversikt med forskning utført av professorer og forskere i Tyskland som viser at magnetterapi virker gunstig på en rekke  helseproblemer.

Vetrinær  Giesel har skrevet en oppsummering av effekten av magnet-terapi på hester. Følgende problemer blir bedret: muskel og leddskader, immunsystem, smerter i sin alminnelighet, hovne ledd, muskeltretthet, muskelkramper. Absolutt noe enhver overstresset aksjemegler på Birken-tur bør tenke på i kamp om ære og plassering på resultatlistene.

Professor Altmann og doktor med. Warnke ved Saarbrücken Universitet (1) beviste ved bruk av varmekamera at 9 av 10 hester fikk bedre blodsirkulasjon av pulserende Magnetterapi. Den 10. Hesten ble ikke bedre fordi den fikk kortison!
sykkelbelville1Et tysk firma: Pulsatron (1) som for 20 år siden ble forhandlet to leger og en fysioterapeut i Norge (en er nå professor i reumatiske sykdommer ved ett av våre universiteter) gjorde en sammenliknende studie av Magnetterapi på travhester: 20 hester fikk magnet-behandling, 16 fikk ingen. Alle som fikk Magnetterapi løp raskere enn de som ikke fikk terapi. Forsatt noe for idrettsutøvere og heste-eiere?

All ære til vetrinæren.

Helsekost på gamlehjem

Helsekost på gamlehjem

Det skal sies: Mye av forskningen som er nevnt er utført av  vetrinærer og hesteeiere på travhester. Hester er ikke mennesker, men ifølge hesteeiere jeg kjenner og som selv har vært syke, så mener de at en travhest får bedre stell av sine eiere og av veterinærene enn det de selv opplevde på et norsk sykehus. I tillegg får hestene sunt for og selvsagt: kosttilskudd !

1.B.J.Øverbye: Frisk med Magnetterapi,2004

Copyright Bjørn J Øverbye 2015

Disclaimer

close

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.

Posted in biofysikk, magnet therapy, magnetterapi, Naturmedisin and tagged , , , , , , .