Hvert strøk på jorda har en metode for å herde sinnet til å motstå å møte sitt karma, dvs den skjebne man har påført seg ved negative handlinger.I dag også om isbading på indisk.

Hver generasjon har sin isbading.I India var det stort sette varmt, men i Himalaya var det forst.Over hele kloden blir det stadig varmere, derfor må all som har en badestamp prøve med isbiter og vann.Men i mange fattige hjem og storbyer har man ikke denne luksusen og når man er i varmere strøk må derfor isbade ved å dusje; men selv det kan bli for mye.Så dersom vi besøker fattige land eller land med sparsomt med vann; må en isbade på en annen måte.Dette kalles Vedavyas namskara

Så du gjør som følgende på reise.Ta på en lue av noe slag; sitt på et komfortablet sted  skyggen ikke; men ute i sola.Sprøv så brainwave generator F1 kalt Left –Right Brain Synchronisation fra Hemisync ved å laste den på en telefon eller en mem stick og legg inn på hvilket medie du vil.Ligg ikke, men sitt.La så Hemisuync virke hele tiden.Isbading kan bruke det samme.Noen mobiler slik som iPhone og luxusmodellen til Samsung kan downloade til vanntette klokker og sende videre til trådløse hodetelefoner eller ipods. La så lyden strømme mens du sitter i varmen.Sitt eller ligg ikke, men prøv yogapositur kalt siddhi asana eller yogamundra 11-12 som er lotusstilling.Alle kan dette untatt de som er hofteoprerert, de bør sitte i siddhi for ikke å ødelegg protesen.Men er det bare et oprativt inngrep etter hoftebrudd tving sinnet til å strekke seg fra siddhi asanas til du blir i stand til å sitte i lotus.Det vtar 11 måneder.

Deretter gjør parnayama.Pust inn gjennom ett nesebor tell langsomt tre mantraer kalt Om TaT Sat  som betyr ”stå på”.Så om du ikke vil bruke Yoga mantra bruk” Jeg utholder dette for å forbdre meg”.

Deretter sitt og gjør panayama dvs pustemetode for å synkronisere Høyre og Venstre hjernehalvdel. Bruk tommel om ett nesebor pust langsomt inn tell 4 Om Tat Sat. Hold så for begge nesebor tell 4 nye Om tat Sat. Gjør så slik: pust langsomt ut via andre nesebor og si 4 nye  Om Tat Sat. Hold putsen  i 4 nye Om Tat Sat. Pust så inn via det nesebor som du har pustet ut gjennom og hold igjen  igjen pusten 4 Om tat Sat.

Gjør 15 slike som forklart.Dette kan gjøres dersom man er frisk.Er man derimot syk bør man gjøre det innendørs. Er man derimot mentalt syk betyr dette lite:Dette er bare fysisk, Men lider man av frykt for indiske ritualer si heller » Heller forbedre meg enn å være syk» effekten er den samme

denne metoden er egentlig en adaptasjon fra Langly Airspace Field building 9-11 hvor de testet Yoga for å befri mennesker fra onde tanker og bygge et nytt sinnelag.Leger som lurer på dette kan skrive en e-post til Joe Gallenberger i USA.Dere finner han på The Monroe Instute.Lev og lær.Jeg følger samme metode for å bedre helse og sinnelag.Så ingen skal frykte; det er utprøvd på ca 4094 solare fra The Red ArmyCorps som levde i Asia under Veit Nam Krigen , mc Moneagle har også testet det og jeg traff ham i USA i 2011.Så lat er derved forklart i full forståelse, Herved sagt det er prøvd ved selvsyn Og Om Tat Sat betyr ganske enkelt at dersom man erfarer noe; prøv det.Får man det ikke til oppsøk en Yoga Lærer og diskuter med denne.

.Etterhvert stadig nye leksjoner i Hata Yoga Og Del dette med så mange som mulig Facebook, Tick Tok, X-platform og på egne blogger , men referer til Copyright og denne nettsiden.

Les  Boka Ayura Veda and The Mind by Dr. David Frawley som kan kjøpes på Amazone.

COPYRIGHT ØVERBYE 2023

DISCLAIMER

 

 

 

 

 

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.