plantekrusCalifornia firma Reduce. Reuse. Grow har laget kaffe/te/brus- krus av biologisk nedbrytbart materiale som inneholder frø av ulike planter slik at når du har drukket innholdet er det faktisk et gode at kaster kruset i naturen……

 

Hvor ofte har man  ikke irritert seg over folks dårlige vaner: plastikk-krus og plastflasker kastes i naturen og bidrar til forsøpling og forurensing. Hvor ofte har du ikke lagt merke til dette og be natursvin plukke opp søppel for så å få sure miner tilbake eller direkte ”vond-ord”.

Vel ,den tiden kan være over om vi alle blir økologi-smart og vil planeten vel.Og det er enkelt, for her  er årets oppfinnelse: California firma Rduce. Reuse. Grow har laget kaffe/te/brus- krus av biologisk nedbrytbart materiale som inneholder frø av ulike planter slik at når du har drukket innholdet er det faktisk et gode at kaster kruset i naturen .

I løpet av 6 måneder er det oppløst og frøene i kruset begynner å spire og gir snart opphav til blomster ,ulike planter og er det varmt nok også kaffeplanter ,alt avhengig av hvilke frø firma velger å ”bake inn i kruset”.

Copyright Bjørn J Øverbye 2016

Disclaimer

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.