Sjokknyheter. Epidemi på gang! Ifølge media har Zika virus epidemien i Brazil fremkalt fosterskade hos 3893 barn, 49 døde. Opprørte spesialister har uttalt seg til media seg om hvor farlig dette er. Men velmenende ekspertise og ærlige journalister ser ut til å ha blitt ført bak lyset av kyniske politikere og industriforetak  i Brazil. Her er nyhetene norske media ikke publiserte.

Miljøbevisste forskere har avslørt «noe» du bør vite om…

zika7Leger fra Red Univeristaria de Ambiente et Salud , en aksjonsgruppe startet av miljøbevisste akademikere /leger/ forskere og sivile personer med utgangspunkt i Universitetet i  Cordoba i Argentina har informasjon du bør vite om: Gruppen har hatt som oppgave å overvåke og rapportere helseskader som har kommet i kjølvannet av ukontrollert misbruk av giftige sprøytemidler i landbruket og bekjempelse av mygg-overførte sykdommer! Gruppen har vært i arbeid siden 2010 og på nettsiden kan de som leser engelsk og helst spansk lese følgende:

Helseskadene som Brazilianske myndigheter har påstått er fremkalt av infeksjon fra Zika Virus har ingen ting med dette viruset å gjøre. Helseskadene har oppstått i områder der det de siste 18 måneder har vært drevet intensiv sprøyting fra fly med larve-giften Pyriproxifen som lages av Sumitomo Chemicals, en ”strategisk partner ” av kjemikaliegiganten Monsanto.

Miljøgift i luften og drikkevann skader befolkningen!

Dette har ifølge gruppen miljøbevisste forskere og aktivister vært kjent i lang tid før Zika virus historien kom i pressen. Men hva er forbindelsen til Zika viruset ? I 18 måneder har den Brazilianske regjeringen betalt firmaet Sumitomo Chemicals for å spraye store områder med larve-giften Pyriproxifen fra fly for å utrydde larver fra moskito som sprer Dengue Feber og det egentlig ufarlige Zika-viruset. Regjeringen har også tillatt at giften ble tilsatt drikkevannskilder!!

Som følge av den massive sprayingen og tilførsel av giften til drikkevann er 3893 barn født med hjerne-defekter i områdene der sprøytemidlene åpenbart brukes liberalt og uten kontroll har 49 av de 3893 barna dødd og av disse 49 døde var bare 5 infisert med Zika- viruset.

Zika viruset er ufarlig hevder forskere som vet bedre.

Videre har forskningen til miljøaktivistene /lege/ akademikerne brakt på det rene at i flere områder i Sør og Latin Amerika har inntil 75% av befolkningen vært infisert av Zika-virus uten at det noen sinne er påvist fødselsskader hos fostre. Kun i områder der det er sprayet gift  fra fly  eller der giften er tilført drikkevannet er det påvist skader. Det larvedrepende, genskadelige stoffet Pyriproxifen fra Monsanto-partner Sumitomo Chemicals  er altså ifølge forskerne selve kilden.

Ifølge flere miljø- bevisste leger/forskere /akademikere og sivile aktivister i ulike land kan det synes som om den Brazilianske regjeringen vil få media i eget land og verdenssamfunnet til å ”se feil vei” dvs. ha fokus på et ufarlig virus for å dekke over ukontrollert /massiv bruk av det giftige sprøytemidlet Pyriproxifen f Det har også blitt spekulert på om dette er en planlagt media-manipulasjon for å spre frykt for så å tilby vaksine mot Zika-virus på verdensbasis……?

Copyright Bjørn J Øverbye 2016

Disclaimer

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.