Russiske forskere  tilknyttet Det Russiske Instituttet for Teoretisk og Eksperimentell Biofysikk, Det Russiske Vitenskapsakademiet og Instituttet for Revmatiske Lidelser har bevist at visse typer helbredende elektromagnetiske bølger bedrer immunsystemet hos revmatikere.

Forsøket er omtalt på det anerkjente nettstedet PubMed og er såkalt Peer Review Forskning. Pasientene som var med i forsøket fikk vanlig skolemedisinsk terapi.Når de fikk såkalt biologisk-resonansterapi ble pasientens antioksidant-system og immun-system forbedret.

Biologisk-resonans består i at maskinen som benyttes henter elektroniske signaler ut av kroppens elektromagnetiske signalsystem, forsterker opp deler av signalene og bearbeider de for så å sende de tilbake til kroppen, dvs. en type bio-feedback.

Biologisk- resonansterapi og flere andre typer medisinske elektromagnetiske terapimaskiner brukes i dag av leger, tannleger, veterinærer og fysioterapeuter over hele verden til pasientens store tilfredshet!

Dersom du som leser dette ønsker å prøve slik terapi; drøft nytten med fastlegen etter at han/hun har lest fremlagt dokumentasjon om metoden/maskintypen og  vurdert dette og fortalt hvordan han/hun har forstått det og anser det nyttig for deg.

Copyright Bjørn J Øverbye 2015

Klikk inn og les vår Disclaimer.

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.