På Internett verserer et rykte at den den amerikanske forfatteren Dean Koontz forutså at Covid-19 pandemien i sin thriller Eyes Of Darkness fra 1981. Like interessant er en amerikansk forfatter Sylvia Browne i 2008 skrev at i 2020 ville det spre seg en pandemi som angriper lungene og som ingen kan finne en behandling for. Her er fakta som viser noen merkverdige likheter mellom bøkene og virkeligheten uten at noen  derved har funnet noen god forklaring.

Her følger sammenlikning mellom boka Eyes of Darkness 2.utgave fra 1989 der Koontz hevdet att kineserne hadde laget en mikro-organsime i Wuhan laboratoriene som fremkalle en pandemi.

Dean Koontz : Eyes of Darkness :Fantasi Den virkelige verden
Kinesiske forskere lager en mikro-organisme i et laboratorium utenfor byen Wuhan (2.utgave av boka 1989, i første utgaven fra 1981 ble det laget i Russland ) Kinesiske myndigheter har et laboratorium 39 km utenfor Wuhan sentrum kalt Wuhan Institute of Virology der de har forsket på hvordan modifisere ulike virustyper for å lage helt nye versjoner.
Mikro-organismen er i boka døpt Wuhan -400 (8 bokstaver) SARS-CoV-2 (8 bokstaver )
Mikro – organismen utskiller et toxin (giftstoff) SARS-CoV-2 har spikes på overflaten som fungerer som et toxin som skader celleveggene.
Mikro – organismen angriper hjernen,hjertet, indre organer og lunger SARS-CoV-2 angriper hjernen,indre organer og lungene
Infeksjonen fremkaller død innen få timer Hos normale personer har viruset lav dødelighet. Hos immunsvekkede kan det derimot fremkalle død innen få dager dersom pasienten ikke får behandling i tide.
En forsker ved navn Chen Li tar med seg informasjonen på en datadiskett og rømmer til Vesten og hevder at organismen er skapt av forskere i Wuhan. Virusforskningen ved Wuhan Virus Institute ledes av doktorZhengli .Hun rømmer ikke til vesten. Derimot rømmer en virusforsker ved navn Mengli til USA med data på PC og hevder at viruset er skapt av forskere i Wuhan.
I boka hevdes det at det er bevist at organismen er laget i et laboratorium i Wuhan Ingen ting er endelig bevist; men kun mistenkt.

Det er derved ikke bevist på noen måte av Dean Koontz har forutsett hvordan Covid-19 pandemien oppstod.Den mest logiske forklaringen er at han visste om Wuhan laboratoriene som ble grunnlagt i 1956, at han hadde lest om biologisk krigføring og visste at mange dødbringende mikrober utskiller bakterietoxiner. Han skrev ikke at mikroorganismen var et virus.Ha skrev heller ikke at dette ville skje i fremtiden på en gitt dato.

Derimot har en amerikansk forfatterinne Sylvia Browne utgitt en bok i 2008 med fremtidsvisjoner kalt End of Days der hun spår at « rundt 2020» vil det oppstå en pandemi med som angriper pusteorganene og for hvilken det ikke finnes noen behandling. Hun spådde at sykdommen ville vare en kort tid, forsvinne, for så å gjenoppstå og deretter forsvinne helt.

 @Copyright Øverbye 2023

DISCLAIMER

 

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.