Vitamin eller medisin? Husk vitamin B12 gjør godt for eldre hjerner!

Vi opplever en flodbølge av Alzheimer/demens og tidlig senilitet og det finnes ingen løsning på problemet sier mange leger og helsepolitikere. Hva med å begynne å sjekke de eldres ernæring før de går for langt?

Som bekjent er vitaminer nødvendige næringsstoffer som det er stadig mindre av i industrielt orangesoppalede dyr og planteføde. Importerte matvarer er heller ingen vinnere .Mattilsynet har ikke lenger kapasitet til å sjekke matens kvalitet og Codexlovene har gjort matvare-kvalitet til en farse. Derfor er det logisk og fornuftig å sjekke eldres vitaminnivåer .Her en av mange undersøkelser fra en tid da matkvalitet og vitaminkunnskaper var en del av legers utdannelse.

I en  vitenskaplig undersøkelse av den bristiske neurologen J McDonald Holmes gjengitt i senile goya paintingBritish Medical Journal 1394-8 ,1956, dvs de gode gamle dager, ble 25 pasienter med ”B12 (mangel) symptomer” (Ikke mange leger husker dette i dag) undersøkt. Alle hadde neurologiske symptomer i varierende grad. Alle hadde for lite magesyre!! 5 hadde hemoglobin over 11, 14 under. Ved å ta beinmargsbiopsi ble det funnet magaloblastær endringer i beinmargen. Bare en pasient hadde ingen endringer i blodbildet.14 av personene hadde reduserte mentale evner. Av disse 14 var 5 deprimerte, 5 var sinnsforvirrede og 3 hadde hallusinasjoner!! Hos mange var det psykologiske forandringer flere år i forveien før det ble påvist neurologisk eller /og endringer i blodet. Alle ble bedre med B12 tilskudd ,unntatt hos 2 av de 25 som allerede var demente.

Copyright Bjørn J Øverbye  2015

Dersom du er uenig i dette ,les først vår disclaimer.

close

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.

Posted in Alzheimer, Demens, Vitaminer and tagged , , .

3 Comments

  1. Kanskje skjære gjennom grøten og finne orsak .Vi har blitt sprayet med aluminium,Arsenikk ,Barium Tritium Strontium og Aerosoler i nannopartikkel form siden 1999 .Chemtrails aktiviteten har økt kolosalt de sisste 6 årene ,og det har også stråling fra mobilmaster mobil telefoner og Wi fi .Alt dette skaper osidativt stress på Dna og alle celler i kroppen,sammen med aluminium i nannopartikkelmform som lett penetrerer blodbaner organer slimhinner og celler .

Comments are closed.