Ukens humor: Alt er ved det vante

Vitsetegnere  får ofte uttrykt alvorlige og kontroversielle problemer på en måte som ellers er vanskelig å få frem med det skrevne ord.Her er ukens kommentarer.

 

 

I Amerika har legeyrket tatt en utvikling bort fra legekunst mot et stadig mer kommersielt preget yrke i følge denne kommentaren hentet fra nettstedet til journalisten Ed Griffin.

En rute fra gode gamle Knøttene på 1990 tallet med kommentar om skoleverkets pensum i USA. Kan sikkert være relevant for mange land hvor demokrati er ukjent : Ingen vil gi deg utdannelse du trenger for å styrte dem.

 

 

En kommentar fra USA som absolutt passer for dagens drivstoffpriser i Norge : » De var billigere enn å kjøpe bensin til gressklipperen!»

Amerikansk humor som  snart blir vår virkelighet ? » California, kjøp bare elektriske biler, også unngå å bruke elektrisitet.Takk for at du følger rådet»

Fra coronapandemien i USA. Følgende ble hengt opp på en telefonstolpe: Gratis kur for Covid-19. hold deg til*****  hjemme.

Nordnorsk politisk humor :MDG betyr ikke et politisk parti men «Make Diesel Great again »

 

 

Vi som trodde at Walt Disney var uskyldig underholdning.Se godt på bildet med de tre små griser så ser du bilde på veggen av pølser med teksten «far».

Til sist et innlegg om gruvedrift på vestlandet.

 

 

close

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.

Posted in humor and tagged .