Uken humor: ikke alt er som det skal for tiden.

Vitsetegnere og humorister får ofte uttrykt det media sliter med å få frem.Her er et knippe illustrasjoner som forteller oss at ikke alt er som det skal være sett med humoristen øyne.

 

Mange skulle ønske dette var en vits, men det er utviklingen av strømprisene fordi Norge er medlem av EU´s strømmarked uten at regjeringen har lover for å kontrollere salg av strøm ut av landet..

 

Energikrisen skyldes at vi spiser opp våre resurser: olje, gass og vann i vannmagasinene.

 

Ikke alle har vært like positivt innstilt til boosterdose, noe denne amerikanske vitsen viser.

 

Strømkrisen.Vitsen stod egentlig i amerikanske media med teksten: Bestefar fortell om tiden før Covid-19.Noen i Norge syntes det passet på strømkrisen.

 

En amerikansk vits om media: den klassiske for og i mot har blitt erstattet av enten bare i mot eller bare for uten motforestillinger.Kan dette også skje i Norge

Litt foreldet amerikansk humor kanskje, men da Trump satt ved makten kalte han COVID-19 for Kina-virus og la skylden på kineserne for pandemien, samtidig som han unna å gjøre nok for å stanse pandemien i USA.

 

 

Ikke alle i USA liker naturmedisin.Her er hva som skjer dersom apotekene begynner å selge helsekost: «Ta en pr dag med tomater og agurk».Når man vet noe om amerikansk kosthold; kanskje ingen dum ide når alt kommer til alt!!

 

Hentet fra den kjente amerikanske vaksineforskeren Dr. Robert Malone`s nettside. Ikke alle over there tror på pressen.Hvordan det er i Norge er en annen sak..eller ?

close

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.

Posted in humor and tagged .