Magnetterapi – god medisin for Muskel og ledd-plager !

Tyske leger, professorer, forskere og pasienter er ganske enige om en ting: magnet-terapi virker for muskel og leddsmerter. Er denne statistikken noe for deg og din lege?

magnetfeldtherapie-4Professor Altmann ved Saarbrücken Universitetet i Tyskland samlet inn resultater fra 92 leger som hadde studert effekter av pulserende Magnetterapi på 1712 pasienter. Resultatene er såpass interessante at vi spør deg om å tenke: medisin eller magnetisme !

Altmanns forskning ble omtalt i tidsskriftet  Holon nr 9 , 1989 side 18 . Av 1712 pasienter opplevde pasientene og deres leger følgende når de ble spurt om vurdering av Magnetterapi for å bedre helsen:

  1. Betente muskler og ledd: 73,1% av pasientene sa de hadde god eller meget god subjektiv effekt av terapiene. 25,4% av pasientene syntes effekten ikke var helt topp; men dog tilfredsstillende. . 68,2% av legene var enige om at rent medisinsk sett hadde effekten vært god eller meget god. 21.8%  av legene mente behandlingen bare var tilfredsstillende. Dette betyr at bare 1.5% av de syke og 10% av legene  opplevde Magnetterapi  å være uvirksom
  2. Slitasje i muskler og ledd: 72.7% av de syke var godt eller meget godt fornøyd med behandlingen. 26,5% av de syke var bare tilfredse, ikke mer.60.9% av legene var enige med de syke om at behandlingen faktisk var god eller endog meget god og sa at 25,3% av de syke bare hadde tilfredsstillende resultater. 0.8% av de syke hadde ingen effekt på slitasje og leddplager og 13.8% av legene mente at terapien hade vært uvirksom.

magnetfeldtherapie-9 Magnetterapi -utstyr er en engangsinvestering, du kan gjøre det i ditt eget hjem, det har ingen bivirkninger og bedringen oppstår ikke fordi behandlingen demper sykdommen, men fordi den iverksetter selv-helbredelse.

Vi anbefaler selvsagt ingen å velge magnetterapi fremfor legemidler selv om tyske eksperter har oppdaget at det kunne være en realistisk problemstilling ! Vi bare gjengir forskningsresultater og ber deg drøfte forskningen med din fastlege.

Magnet-terapi..så klart!

Magnet-terapi..så klart!

Dersom du er hesteeier da er valget enklere: de fleste som eiere travheste bruker allerede magnetterapi  for muskel og leddplager hos sine kjære firbente venner og mange veterinærer mener det er et godt valg.

Copyright Bjørn J Øverbye 2015

Disclaimer.

close

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.

Posted in magnetterapi, travhester, vetrinærer and tagged , , , , .