Militære forskere i USA oppdaget at elektromagnetisk terapi øker immunforsvaret!

Forsøk  utført i regi av det amerikanske forsvaret på 1960 tallet beviste at elektromagnetisk terapi øker immunsystemet.Forskerne håpet den gang at man kunne utvikle apparater som kunne brukes av leger og vetrinærer for å øke immunforsvart hos dyr og mennesker!

Militær forskning viser vei.

Mikrtowave5 Redaktør Thomas J Brown  fra Borderline Science  hevder at gamle tidsskrifter er ofte en kilde til spennende kunnskap i en tid da pressen har en underlig tendens til å innta negative holdninger til nye erkjennelser som ikke støttes av rådende vitenskaplige grupper av individer med tilgang på politisk makt.Således hevder han å ha dokumentasjon for at en rekke av fortidens mer fantastiske oppdagelser har  lidd den forsmedelige skjebne å bli begravet før de kunne anvendes til menneskers beste.Her er en slik kunnskap Brown har hentet fra New York Times den 19 August 1960, skrevet av journalist John Osmundsen .Artikkelen omhandler militær forskning på immunsystemet og metodn man brukte for å øke immunforsvaret var elektromagnetisme med ekstra høyfrekvente bølger. Disse bølgene hadde evnen til å øke immun-cellers produksjon av immunproteiner (gammaglobuliner). Forsker Sven A Bach med militær rang som løytnant bekreftet at man kunne styre immunsystemet ved å variere energibølgenes frekvens, båndbredde, pulsering, gjentakelses-frekvens.Strålingsmenden forskerne omtaler her var så liten at den ikke utviklet varme og må derfor ikke forveksles med varmebehandling med kortbølget stråling som brukes i fysioterapi og kreftbehanding!!

Elektromagnetisk mikrobølgeterapi ble til sist en virkelighet.

I papirer fra The Fourth Tri-Service Microwave Conference i New York i 1960 gjentar forsker Sven A Bach sine opplysninger og hevder at » en kort behandling med mikrobølgestråling kan bedre din helse!«.En annen forsker Doktor Joe Howland oppdaget at riktig instilt og tilpasset mikrobølgeterapi kunne beskytte forsøksdyr mot skader man påføres av røntgenstråling.Howland sier at man den gang i 1960 ikke enda hadde noen sykehus som brukte militærets oppdagelse. Men noen år senere ble behandlings-apparater utviklet i Russland. Ikke varmeskapende mikrobølgeterapi er i dag i bruk på mange sykehus i Russland.

( Kilde: Thomas J Brown;The Lakhovsky Multiple Wave Oscillator Handbook,Borderland Science,1994)

Copyright Bjørn J Øverbye 2015

Klikk her og les vår Disclaimer.

close

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.

Posted in Energimedisin and tagged , , , .