Mål resultater av helsefremmende tiltak !

Nøklene til det gode liv er  å forebygge sykdom og igangsette selv-helbredelse på naturens vis.Resultater av råd og tiltak må kunne oppleves og måles slik at klienter kan være sikre på at råd som gis fører til det loved målet!I pakt med denne erfaringen og målsetting inviterer vi terapeuter av alle  grupper til kveldskurs i Oslo 29. august om asiatisk Ayura Vedisk forebyggende medisin og VedaPulse elektronisk puls-diagnose system utviklet av forskere og indiske Ajura Vediske leger.

           Del I : Ayura Vedisk helhetsmedisinsk tenkemåte og produkter

Forelesning om Indisk Ajura vedisk helsesystem

Ajura Veda:4000 års erfaring!

Ajura Veda:4000 års erfaring!

Harald Reiso   representerer  det verdensomspennende  helsesystemet  Maharishi Mahesh Yogi grunnla på 1960 tallet og som begynte med innføring av Yoga og Transcendental Meditasjon til Vesten. Deretter besluttet  Maharishi å lære vesten det neste trinnet i asiatisk helse og selvutvikling: Ayura Vedisk medisin.

Ayura vedisk helsesystem sammen med Kinesisk helsesystem er verdens eldste bevartesunnhets-systemer. De bygger på samme prinsipper med hensyn til forståelse av samspill mellom mennesker og natur, de grunnleggende energier i kroppen , meridian-systemet , de 7 kjertelsentrene (Chakra), kunnskapen om sirkulasjon, nervesystemet og de indre organer og deres funksjoner. Ajurvedisk helsesystem er ikke er snevert system for leger; men et komplett system for å bevare god helse som omfatter blant annet kosthold, bruk av legeplanter, ulike fysiske treningsmetoder , massasjemetoder, energimedisin og akupunktur. Den kanskje mest kjente grenen av Ajura Vedisk sunnhetssystem er trolig Astangavath Yoga som omfatter: moral, kosthold, pusteteknikk, fysiske Yoga Asanas og ulike meditasjonsmetoder.

Yoga: en del av Ajura Vedisk helse-apotek!

Yoga: en del av Ajura Vedisk helse-apotek!

Hallvard Reiso fra Maharishi Ajura Veda i Norge vil holde et orienterende foredrag om klassisk indisk helsesystem og fortelle om bruken av planteprodukter som kan kjøpes fra hans firma i Norge og hvordan disse kan forbedre ens almene helse. AyuraVeda er som all annen asiatisk tenkevis bygget på erfaringen om at helse er noe man bygger ved livsstil, trening, harmoni med naturen og at å forebygge er bedre enn å behandle og at all sann helbredelse er selvhelbredelse.

Du kan melde deg på til Hallvard Reiso: www.ayurved.no telefon :55 13 31 30. Reiso vil også gi deg informasjon om Ayura Vedisk helse- produkter du kan kjøpe fra hans firma i Norge

 Del II:   Forelesning om Diagnose slik det gjøres i Yoga og asiatisk medisin.

Elektronisk Pulsdiagnose !!

Elektronisk Pulsdiagnose !!

Bjørn Johan Øverbye har jobbet som lege i 40 år. Han har studert akupunktur, praktisert Yoga og meditasjon i 25 år. Forfatter av tre bøker om asiatisk akupunktur og terapi. Er nå pensjonert seg fra legeyrket for å vie resten av sin tid til forebyggende helse. Øverbye vil forelese om og demonstrere VedaPulse , et elektronisk pulsdiagnoseutstyr som er utviklet sammen men noen av Russland og Asias fremste leger og forskere.

Proff-versjonen av VedaPulse gjør det mulig å kartlegge helsetilstanden til mennesker og gi råd om forebyggende tiltak og tiltak for selvhelbredelse. En VedaPulse diagnose og analyse gir kan hjelpe

Helseindex

Vedapulse Helseindeks

alle som er i helsebransjen fra akupunktører, massører og yogainstruktører til leger ,psykologer og mindfullness instruktører mulighet for å måle effektene av de råd og metoder man anbefaler.

VedaPulse er enkel å lære å bruke. Øverbye vil holde ett gratis helgekurs for alle som kjøper utstyr og i tillegg hjelpe studentene med Online- sertifisering som gjøres av den Russiske legene.

Bjørn J Øverbye og  Rita Tolfsen fra Biolights as vil også hjelpe deg å skreddersy din proffversjon-maskin og softwaren etter ditt behov. Software er meget fleksibel og man behøver ikke kjøpe alt på en gang. Man setter opp de behov man har også kjøper man de modulene man trenger.

Vedapulse ajuraveda diagnose

Vedapulse ajuraveda diagnose

På kurset vil det gis praktisk demonstrasjon med visning av resultater på storskjerm og det forklares hva de ulike modulene inneholder ,samt priser. For vanlige personer som ikke er helsepersonell, leger, terapeuter med flere

Klientversjon: finnes det en enkel hjemme versjon der personer uten medisinsk bakgrunn kan gjøre målinger i hjemmet og sende data til nærmeste sertifiserte profesjonelle   VedaPulse diagnostiker som så mater data inn i sin proff versjon og sender svar tilbake pr mail. Dette gjør det mulig for desentralisert service der klientene kan bo langt unna terapeuten/helserådgiveren.

Vi har vedlagt en artikkel på engelsk skrevet av dr. Øverbye som forklarer den vitenskaplig bakgrunnen .Du kan gå til www.vedapulse.com og laste ned en gratis versjon på din maskin og kjøre Software hjemme i egen stue./kontor. På Youtube kan du søke på VedaPulse og finne mange interessante videoer om systemet.

Kurs: Arrangør Biolights as og Maharishi Ajura Veda Produkter

For påmelding  skriv i dag til post@ veiviserenforlag.no eller  Hallvard Reiso :55 13 31 30.

 Vi trenger for at din Påmelding skal bli registrert følgende data fra deg som du kan sendes oss pr mail:

Skriv til oss og opplys:

Navn.

Gateadresse

Poststed:

Yrkestittel:

Hvilken alternative metode8r) jobber du med:

Telefon-nr.

E-mail:

close

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.

Posted in AyuraVeda, Diagnose, Naturmedisin, Urtemedisin, Yoga and tagged , , , .