Kurs: Praktisk magnetterapi del 2

Vitenskap = praktisk arbeid! Dagens leksjon er enkel. Du skal lære praktisk vitenskap. Det finnes ingen teoretisk vitenskap. Teori er ikke vitenskap. Bare praktisk arbeid er vitenskap.

 

Praktisk systematisk energimedisin.

Din magnet-terapi maskin nr 1. Gratis.Mange milliarder år gammel.

Din magnet-terapi maskin nr 1. Gratis. Mange milliarder år gammel.

Vitenskap er praktisk arbeid. Mye av hva du lærer på Internett i disse dager er  ikke vitenskap, det er sitat-formidlinger. Av redsel for å gjøre noe galt eller si noe feil beveger både leger og andre vitenskapsfolk seg stadig lenger vekk fra sann vitenskap som er praktisk håndverk. Noen av de fremste vitenskapsfolk i historien satt ikke å leste andres teorier og så skrev de en oppsummering av hva andre sa; slik er dagens sørgelige mote.

De beste vitenskapsfolk  leste hva andre hadde gjort og deretter gikk de hen og gjentok forsøkene i praksis og så om det som var skrevet var sant. Skal du derfor lære magnet-terapi, må du så snart som mulig gjøre egne erfaringer ellers er dette ikke produktivt for deg som leser det. Da blir du bare en som leser en teori, synes det er fascinerende og så glemmer det hele. Så nå: praktisk vitenskap.

Før du utøver praktisk vitenskap må du overbevise deg selv om nytten av dette kan lese boken min om magnet-terapi som du kan bestille fra Frank Kleven, Norsk Magnetterapi , Notodden. Telefon 350 13080. Samtidig kan du bestille noen magneter du kan gjøre forsøk med. Du kan forklare Frank Kleven at du ringer fordi du tar et online kurs i magnetterapi på min nettside. Frank Kleven vil da kunne gi deg noen råd. Du behøver ikke å kjøpe så mye i første omgang.

Gå så til en sportsforretning og kjøp et vanlig speiderkompass til et par hundre kroner.

Kjøp også en notisblokk og skriv på utsiden: Magnet-terapi.I denne skal du gjøre hjemmelekser, fordi vi skal lære deg å bli en vitenskapsperson i ditt eget liv og det starter med observasjon av den virkelige verden, ikke å lese endeløse artikler av hva andre tror om hva noen har forsket på. Det er bortkastet tid i et kortvarig liv!!

La deg inspirere !!

Rawls & Davis, geniale forskere

Rawls & Davis, geniale forskere

Kjøp gjerne et foto av en kjent vitenskapsmann eller kvinne og ha på bordet for å minne deg på at andre som har vært flinke håndverkere har bidratt med noe verdifullt. En av mine ”helter” er den serbisk-amerikanske vitenskapsmannen Nicolai Tesla som etterlot seg 300 patenter om magnetisme og elektrisitet. Han fikk en delt Nobelpris med Thomas Alva Edison.

Madam Curie er også en inspirasjonskilde. Hun fikk to Nobelpriser for arbeid med radioaktivitet. Begge jobbet praktisk. Mange andre vitenskapsmenn ble berømte for sine teorier og tro det eller ei; noen av de var aldri et laboratorium! De bare lekte med tanker og bidro stort sett til egen berømmelse.

Einstein for eksempel fikk Nobelpris i fysikk for å ha forklart hva hans landsmann Max Planck oppdaget ved praktisk arbeid. Burde de ikke delt prisen???

Så vend deg til å beundre og elske å være praktisk!! Det gjelder alt i livet! Livet er en praktisk affære, ikke en teori. Det handler om å erfare og bli rik på erfaring.

 Hva er nord- og sør- magnetisme ?.

N og S type magnetisme i en fast stavmagnet

N og S type magnetisme i en fast stavmagnet

Magnetkraften vandrer i en sirkel rundt elektriske elektroner som beveger segEn fysisk magnet har derfor magnetisme som vandrer i en sirkel gjennom magnetens lengderetning rundt elektronene som spinner rundt atomene inne i magneten. Der magnetens to ender er vil derfor magnet-kraften gå ut å vandre videre gjennom luften og så vandre tilbake i andre enden. Hvilken vei den vandrer avhenger av hvordan man måler retningen. Det viktige er: I begge ender av magneten blir det derfor to ulike «poler»: ett sted vandrer kraften «ut» og i den andre enden («polen») vandrer den inn.

Dette er begynnelsen på din utdanning. Legg nå kompasset på bordet og noter at den ene enden av kompassnåla peker nordover mot det vi kaller ”Den Magnetiske Nordpolen”. Den Magnetiske Nordpolen er ikke på selve den geografiske Nordpolen, men ligger et stykke fra denne, nærmere bestemt nord for Grønland!! Når du ser på kompassnåla og følger den nordpekende delen vil du altså ikke havne på selve Nordpolen som Nansen prøvde å nå, men nord for Grønland!!

Men av praktisk grunner kaller vi allikevel denne delen av nåla den Nord-pekende. På omtrent alle kompasser i handelen er denne delen merket rødt. Noen få har grønn nordpekende spiss. Noter fargen på nord pekende spiss i din notisbok. Ta så kompasset og går rundt i huset eller ta det med på tur og registrer hvor Nord er ved å se på den nordpekende delen av kompasset. Bli kjent med begrepet nordpekende del som peker mot den ”Magnetiske Nordpolen”.

Den syd pekende delen er selvsagt den motsatte enden av kompassnåla, den peker mot Magnetiske Sydpolen som ligger et stykke ut i havet for isen på sydpolen.

 

Øvelse 1: Finne magnetisk bio-nord og magnetisk bio- syd  magnetisme.

Finn N-type magnetisme med kompassnåla

Finn bio nord-type magnetisme med kompassnåla

Legg en av magnetene du har kjøpt på bordet og plasser kompasset ved siden av. Noter hvilken del av magneten nordpekende spissen på magnetnåla peker mot .Snu og vend på magneten til du finner den delen som tiltrekker seg nordpekende del av pila på kompasset. Ta og merk denne delen av magneten med fargen blå og noter i arbeidsboka: bio-nord .Den andre delen er selvsagt bio-sør.

Dette er i henhold til hva forskerne Rawls og Davis brukte. Hold deg til dette. Ikke bry deg om hva andre bøker skriver. Har du først lær en terminologi blir ikke ting bedre, sikrere eller flottere ved å velge andre symboler .Hold deg til de fakta du oppdager og de ordene som forteller noe om hva du har erkjent og som andre sier vil virke.

Gjør dette med alle magnetene i magnetpakken fra Norsk magnetterapi as eller fra magneter du alt har liggende fra før. Jeg har snakket med Frank Kleven i Norsk Magnetterapi as som har vært i bransjen i 30 år, og han har lovt å sette sammen et bra assortiment for dette kurset.

Øvelse 2. Lag magnetisert vann og test det på planter! Hva er best ??

planter og magnetisme

planter liker magnetisert vann

Dette er et interessant forsøk for å illustrere forskjellen mellom bio-nord magnetisme (som du farget blå) og bio-sør magnetisme (som du har farget rød). Husk reglen:

Bio-sør magnetisme stimulerer helbredelse, vekst og aktivitet. Den fremmer selvhelbredelse dersom kroppen sier at det er bio-nord magnetisme som er riktig (du skal lære mer om dette i neste kursbrev)

Bio-nord magnetisme beroliger ,demper, reduserer betennelse, og fremmer selvhelbredelse dersom kroppen sier at det er bio-nord magnetisme som er riktig (du skal lære mer om dette i neste kursbrev)

Plasser  en av magnetene dine under et glass med vann din slik at Sett bio-sør polen vender opp mot glasset, rør med en trepinne i vannet  noen minutter. La glasset bli stående slik over natten. Neste dag kan du ta det magnetiske vannet og ha litt på noen spirefrø (alf alfa spirer fort) du har kjøpt i butikken.

Gjør det samme med et lite kar /potte med spirefrø der du bruker vanlig  umagnetisert vann

Og i potte/kar nummer tre kan du bruke vann du har preparert med bio- nord polen mot vannet /under vannglasset.

For ordens skyld kan vi ikke si at vannet er magnetisk oppladet, alt vi kan si er at det er påvirket med en bestemt retning (polaritet) av magneten og at dette på «mystisk vis endrer vannets egenskaper».  Når jeg sier «mystisk » er det fordi du ikke kan nok fysikk til å forstå det. Faktisk er det slik at mange ingeniører, fysikere og skeptikere som ikke godtar fenomenet du skal observere; fordi heller ikke de bryr seg om å gjøre noe praktisk og det hele er derfor «mystisk». Jeg sier dette for å forberede deg på hva praktiske mennesker opplever. Men ikke bry deg!! Vær praktisk. Gjør forsøket og se hva som skjer!!

magnetisme og planter

magnetisme og planter

Etter noen dager vil du se hvilken retning (polaritet ) magnetisme som aktiverer vannet slik frøene!! Under vanlige, normale forhold er et bio-sør behandlet vann som får frøene til å spire fortest. Skulle du komme til et annet resultat, fortvil ikke. Du har da lært noe. Noter det ned. Skjer det ingen ting ? La forsøket fortsette 1-2 uker og se hva som skjer da? Noter resultatene!! Legg også merke til om magnet behandlet vann er bedre for planter enn ubehandlet!!

Så kommer spørsmålet: Hva er best for deg dersom du velger å drikke magnet påvirket vann?? Dersom du tror det er bio-sør kan det være feil. Din kropp er meget selektiv med hensyn til hva slags magnetbehandlet vann den vil ha. Derfor skal vi neste gang lære deg hvordan du kan velge ut rett magnet-pol behandling av vannet for ditt behov!

Øvelse 3. Magnetisme og «Dan dien».

Dan dien er et mye brukt punkt i Kina for bedre helse, bedre potens og for å behandle utmattethet og mens-smerter. Her er noen forsøk du kan gjennomføre.

Dan Dien= den varme ovnen

Dan Dien= den varme ovnen

Magnetisme kan hjelpe deg. Plasser en bio-sør mot Dan Dien- punktet  som ligger 2 fingerbredder under din navle(se på figuren). Ta noen knebøy og se hvor lang tid det tar før du blir sliten. Vent så 2-3 minutter. Snu polariteten og gjenta forsøket med motsatt pol mot punktet. Velg den polariteten som gjør deg sterkest. Noter det ned i boka de sammen med klokkeslettet på dagen,værtypen  og dato. Været  er bevist å påvirke luft-magnetismen. Dersom det ikke skjedde noe, gjenta forsøket.

..Når du har funnet rett magnetisme  som du mener gjør deg sterkere legg magneten mot punktet når du trener. Registrer hva som skjer. Vi kan ikke garantere at dette gir økt trenings-resultat, du er selv den som må bedømme dette.

Forklaring på at det ikke virker kan være at magneten ikke er sterk nok, ikke er stor nok og mange forhold. Gi ikke opp. Dette kan lyde frustrerende, men dette er vitenskap: Forsøk, registrer og noter og let etter kunnskap. Intet kommer gratis.

Peter Ragnar 70 år og supersterk med trening og magnetisme

Peter Ragnar 70 år og supersterk med trening og magnetisme

Søker du inspirasjon  til dine forsøk?? Dersom du kan engelsk kan du oppsøke nettstedet til  Peter Ragnar –Peter Ragnar er kjent for sin usedvanlig gode helse en høy alder og kjempekrefter. Hans hemmelighet: kosthold, trening, mental kontroll og magnet-terapi!!

Hva med de som ler av deg og din nye interesse for magnetisme?? La de le, det er bare de som fordømmer praktisk arbeid som ler av den som er praktisk og søker svar. Derfor ser jeg aldri TV-programmer med skeptikere eller bøker skrevet av slike som fordømmer praktisk arbeid. Jeg jobber bare praktisk, hver dag..

Bruk ikke magnet –terapi mot  Dan Dien punktet dersom du er gravid.

Har man mens-smerter er det mange (men dessverre ikke alle ) som erfarer at om man fester en magnet med bio-nord vendt inn mot underlivet i dette punktet vil det kunne  lindre krampene.

Menn forteller at om man fester en liten magnet med  bio-sør  vendt inn mot dette punktet gir varme-følelse og fremmer deres evne til  ereksjon! Men husk: Har man kreft i underlivet eller andre steder  må man ikke bruke magnetisme uten at man vet mer!!! Mer kommer i senere artikkel.

Noen observasjoner.

  1. Magnetterapi helbreder ikke sykdommer, det hjelper kroppen å selv-helbrede! Mennesker som lider av sykdommer som trenger medisinsk terapi skal oppsøke sin lege og følge legers råd!!!
  2. Magnetisme kan i en viss grad ”lagres” i vann ved at vannets molekylære struktur påvirkes.
  3. Magnetisme påvirker vannets pH (surhetsgrad). Du kan kjøpe lakmuspapir og teste pH i de tre ulike typene vann fra eksperiment nr 2. Noter og se for deg selv. Med rett polaritet endres vannets pH nærmere 7 som er ideelt for vann.
  4. Noen forteller at de to ulike magnetpolene har ulik virkning på smaken på vin!! I noen land selges magnetbrikker til å sette under vin slik at smaken skal bli sterkere og fyldigere!! Gjør forsøk med henholdsvis bio- nord og bio-sør mot bunnen av vinflaska.
  5. Akutte smerter i ledd blir ofte mindre når en har bio-nord mot leddet. Leddet bokstavelig talt «kjøles ned». Kronisk smerter der blodsirkulasjonen er dårlig blir ofte bedre av bio-sør mot leddet som «varmer opp leddet».(begrepene kjøle og varme brukes her billedlig og ikke bokstavelig ). Legg merke til effekten på leddet ved å kjenne etter om smerter blir bedre eller verre.
Kraften inne i deg!

Kraften inne i deg!

Neste uke skal vi fortelle hvordan du kan teste deg for rett magnetisme ved enkle muskeltestingsmetoder du kan bruke hjemme.  Når du kan dette begynner en spennende reise: utforske naturen og påvirke levende vesener med magnetisme. For mer  fakta les videre på boka mi om magnetisme og helse som selges av Norsk Magnetterapi.as telefon 35013080

Fra og med neste gang blir magnetterapi kurset bare tilgjengelig for de som tegner årsabonnement.

Copyright Bjørn J Øverbye 2016

Disclaimer

 

 

close

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.

Posted in Diverse, magnetterapi and tagged , , .