Borrelia: den «perfekte» parasitt ?

Leger flest tror Borrelia er en enkel bakterie som  kan kan drepes med en kortvarig antibiotika-kur. Dette kan vise seg å være feil. Forskning viser at Borrelia er en meget avansert  formskiftende, parasitt som har oppdaget fordelene med trådløs kommunikasjon og forsøker å lage en «hjerne» for å tenke bedre!

borreliaParasitter er livsformer, noen encellede andre flercellede og de endemiske, dvs de lever i ulike insekter, fugler og dyrearter og mennesker innen et område. De flytter fra vert til vert via  vektorer (smitte-transportører). Borrelia foretrukne Vektor er flått, men kan overføres ved samleie fra mor til foster eller via blodoverføringer.

Borrelia-parasitten kan anta ulike former: korketrekker form (lik en slange), som en liten kule, som en klar boble . Den kan knoppskyte (”Blebs”) og knoppene kan inneholde DNA, hele Borrelia mikrober eller være tomme.

borreliaBorrelia-parasittene  kan også «snakke sammen»  ved  utveksling av gener som sendes mellom de ulike parasittene via små virus kjent som phager. Parasittene  kan sende elektroniske signaler til hverandre. Signalene lages når mikroben pumper Kalium gjennom sine cellevegger og skaper elektriske radio signaler. Forskere har oppdaget at disse signalene tjener som kommunikasjon mellom de ulike individene som lever i blodet.

Forsøkene til professor Benveniste med  alle mikrober og immunceller i Paris har vist at celler har et avansert «sanseapparat» som kan gjenkjenne immun-proteiner elektrisk.  Nobelprisvinner Luc Montagnier har vist at mkrober også utsender radiosignaler fra sitt arvestoff. Trolig er dette også en del av mikrober’s trådløse sanseapparat og radiokommunikasjon!! Montagnier ønsker å utnytte denne oppdagelsen til å lage en ny type diagnose der vi identifiserer mikrober ved hjelp av elektroniske metoder.

Borrelia-1Når Borrelia angripes med antibiotika kan flere individer søke sammen og dekke seg med en tynn slimhinne (Biofilm) og samlingen kommuniserer da med elektroniske signaler og oppfører seg som en primitive ”hjerne”!!!

Borrelia er en mester i å unnslippe immunsystemet og antibiotika: de kan vrikke seg hurtig for å kaste av seg immun-antistoffer, de kan blokkere produksjonen av IgM (1) som er kroppens første- rekke forsvar, de kan danne slimkapsler rundt seg som avverger angrep med antibiotika og immunceller, og de kan flytte inn i immuncellene og reise inkognito rundt i kroppen. Borrelia kan også genmutere hurtig og bli resistent mot antibiotika i løpet av kort tid.

nucleus_1Siden Borrelia er en parasitt har den lik alle andre parasitter levd på jorda i milliarder av år og har tenkt å gjøre det fortsatt. Hvordan den best kan bekjempes synes det å være ulike oppfatninger om; men en ting er sikkert .Borrelia i likhet med alle parasitter har vært her bestandig, den bor i kroppen til langt flere enn man tror.

Stort sett er det kunnskapen om den som er epidemisk (dvs når man undersøker fenomenet oppdager flere pasienter og deres leger at sykdom kommer av parasitten), mens parasitten selv er endemisk (lever hos langt flere enn de legene oppdager med sine begrensede ressurser).

Synes du dette du har lest nå er utrolig er det fordi du enda ikke har kunnskaper nok om verden du lever i, sier forskere som våger å gå litt lenger enn de offisielle sannhetene. Kunnskaper du trenger for å overleve på en fasinerende, men farlig planet !

Vil du vite mer? Kjøp boka Syk av Flåttbitt av Dr.Øverbye.

  1. Bel Bozsik, Budapest talks 2014

Copyright Bjørn J Øverbye 2015

Disclaimer

close

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.

Posted in Borrelia, Diverse and tagged , , , , .