Kroniske infeksjoner: 20 punkter å huske om kroniske infeksjoner og Borrelia.

Dette er en kort oversikt over et foredrag jeg har på trappene om Borreliose, kroniske infeksjoner og prinsipper for naturlig immunstyrkende terapier som kan brukes sammen med enhver sykdom. Noen av rådene krever assistanse fra en praktiserende lege, men det meste kan gjøres på hjemmebasis. Kurs tilbys etterhvert i hvert enkelt prinsipp.

 

 

 1. Hvordan overleve sykdom basert på 40 år som lege og to anfall av feildiagnostisert neuroborreliose 1978 og 2000. Min fortelling handler om en misforstått lidelse og om mange pasienters heltemodige kamp for å overleve mot alle odds. Som motto har jeg valgt vandringen fra sykdommens kulde og is til livets blomsterhage.
 2. Å skulle møte invalidiserende sykdom eller mulig mental død uten at leger forstår hva som skal gjøres er som å begraves i is. Den indre ilden og gleden i livet slukner langsomt. Dagene blir kalde og grå. Livet svinner hen og man glemmer gradvis hvordan det er å ha et naturlig liv.
 3. Man vandrer innover i et mørke og mange vender ikke tilbake, men glemmes på institusjoner med psykiatriske diagnoser når ubehandlet Borreliose gradvis destruerer hjernen. I prinsippet kan enhver psykiatrisk lidelse og Alzheimer forårsakes av Borrelia
 4. Mange sykehistorier slutter der .Norge har dårlige diagnoser og begrensede resurser for å diagnostisere Borreliose og altfor mage historier slutter slik: ingen årsak funnet; pasienten får leve med problemene; for noen blir selvvalgt det å dø en utgang som synes bedre enn livet.
 5. Men i slike tider må man lære det kreftlegen Bernie Siegel lærte oss :Slåss for ditt liv og tro ikke alt er omme om din lege ikke kan føre deg til målet .Slik ble mitt liv; en kamp for stadig mer kunnskap. Jeg reiste til mange land i verden og lærte at i sykdommens helvete er troen på egen styrke og mer kunnskaper vårt våpen.
 6. 15000 leste dokumentsider senere ,hundrevis av timer foran et mikroskop ,intervjuer med forskere , reiser til mange land var min kjærlighetserklæring til livet.
 7. Fra disse lærte jeg at Borrelia er en udødelig parasitt som aldri forlater sitt offer; uansett hvor mye antibiotika vi gir; det må finnes noe mer som kan gjøre mennesker i stand til å leve med parasitten i kroppen.
 8. Det var da jeg lærte fra tibetanske Yogier og Wim Hof Ismannen som har overlevd naken i Himalayas kaldeste områder at . Nøkkelen er: Pust, vilje, konsentrasjon og i ekstrem kulde, så aktiveres kroppens immunforsvar til det 3 doble.
 9. Når kroppens iboende angrepsceller vekkes til live kan de drepe parasitter og holde antallet så lavt at kroppen kan regenereres og man kan leve med sin Borreliose.
 10. Det lave antallet vil da virke som en evig vaksinering og minne immuncellene på at fienden er der men kan bekjempes. Jeg lærte at tarmen er kilden for immunitet.
 11. .Så jeg studerte   tarmens immunaktiverende egenskaper og betydningen av antibiotiske og celle-regenererende virkninger av økologisk ,giftfri mat og juicer.
 12.  Jeg lærte at enhver celle kan reaktiveres med fettstoffer, mineraler og vitaminer som reaktiverer cellenes DNA og forynger celler.
 13. Jeg studerte hormonsystemets foryngende virkning og forstod at kroniske sykdommer må ha naturlige hormoner for å regenere kroppen .Jeg forsket på stoffskiftesykdommer med USA fremste ekspert som mentor og lærte .Det er ikke mengden hormoner som er viktig ,men deres virkning!
 14.  Det ble også klart for meg at akupunktur og magnetisk terapi kan reaktivere nervesystemet og jeg kjøpte teknisk utstyr som kunne bevise at dette var sant.
 15. Jeg forstod at kroppen var et hele og at ingen del må forsømmes i kampen for å bli frisk og jeg så i mikroskopet hvordan pasienters helse ble bedre, selv om det var parasitter i blodet! Min egen helse var også et bevis for dette.
 16. Underveis lærte jeg :I ethvert menneske er det en helbredende energi som kan styres med hjernen ved bruk av meditasjon og lydbølger!!
 17. Jeg forstod også at Bønn og healing var en reell kraft som tilfører mer helbredende energi enn den vi lager selv. Også dette er bevist ved målinger.
 18. Gradvis ble cellene i kroppen forynget og jeg og de som fulgte disse rådene fikk tilbake ikke bare god helse, men endog bedre enn før. I dag kan jeg yte stadig mer og har helse som en som er betydelig bedre selv —med Borrelia i blodet.
 19. Så Fokus på livet er det hele. Hver time ,hver dag ,hver uke—resten av livet.
 20. Og elsk livet totalt og helt og spør alltid; Hva er best for kroppen og sinnet ;så gir naturen deg livet i gave

 Copyright Bjørn J Øverbye 2017

Husk:  Sykdommer som krever legeterapi må behandles av lege, men noe av dette er også allmenne prinsipper man kan ha nytte av med eller uten legeterapi.

close

Registrer deg for å motta varsler om nye innlegg rett til innboksen din.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.

Posted in Holistisk terapier and tagged , , , .