Sosial hacking leksjon 1

Share
Print Friendly, PDF & Email

Å SÅ G10378146_10203083020624124_3187943634704035350_nOD DU ER!

 Grunnleggende NLP er at alle liker de som likner på en selv.

Sosiale hackere studerer derfor sine ofre og imiterer de.Snakker du om politikk; klart de er enige i det du sier.

Tror du på Gud ja så tror de også. Ler du av en vits, ler de også. Forskjellen mellom en hacker og en venn er at mens en venn oppriktig liker deg; kan ikke en hacker fordra deg; han eller hun er ute for å misbruke deg til egen formål.

Er du ubetydelig i en hackers øyne blir hans eller hennes offer,en man øver seg på for å utøve makt. Er du betydningsfull i andres øyne vil en hacker bli din liksomvenn for å klatre på deg og så snart han/hun har oppnådd anseelse hos dine venner som tror godt om deg, begynne å rakke ned på deg for å ta din plass i venneflokken og få den plassen du en gang hadde.

Hvordan avsløre dette?

Du må¨lære deg å «se med hjertet»; hjerte intelligens avslører hackere fordi du senser at noe er galt. Å «se med hjertet» er en teknikk sjamaner lærer seg for å forsvare stammen mot angrep fra de som ville ødelegge gruppen.

Det er også en metode man bruker innen visse psykologiske kretser, innen sensitivitets trening, innen avansert asiatisk kampkunst. 

Tren i dag:

Tøm hjernen for tanker, fokuser på hjertet og føl om situasjonen føles rett eller feil for deg! Overstyr din sosiale hjerne som sier: Ja,ja så snill og fin denne personen er!

Føl i stedet:

Er dette bra for meg? Sier hjertet nei?  tenk deg godt om før du inviterer en mulig parasitt i ditt hjem eller venneflokk. Så la ikke din snillisme lure deg!!

 


Disclaimer: Artiklene er helsejournalistikk og er ikke nødvendigvis uttrykk for hva Dr.Øverbye selv mener eller gjør.  Lesere må selv ta ansvar for å bedømme verdien av innholdet.


Kilder – Litteratur:

Sandra Ingermann og Hank Wesselman: Awakening to the spirit world.
Sergey Matyushkov: The teaching of Carlos Castaneda
Bodenhamer and Hall: The Users manual for the brain

Share
Posted in Personlig utvikling and tagged , , , , , , , .