Snåsamannen, Yoga og helbredende magnetisme.

Share
Print Friendly, PDF & Email

Du lever på en klode som er en gigantisk elektromagnet omgitt av elektromagnetiske bølger skapt av jorda, sola og energifelter fra planetene. I tusener av år har sjamaner, Asias Yogier og AyuraVediske leger visst om naturens magnetismens, dens helbredende og mulig destruktive krefter. På tide med mer kunnskap om en forsømt og fordømt vitenskap?

Moder Jord den første «Healer» !

Hellig steder er lokalisert der det er sterk jordmagnetisme

Hellig steder er lokalisert der det er sterk jordmagnetisme

Som vi opplyste om i forrige artikkel, både sjamaner, tibetanske lamaer, indiske yogier og kinesiske taoister kjente til  magnetismens helbredende og foryngende energier og evne til å frembringe det vi dag kaller  endrede bevissthets-iltsander! I følge folkelivsgransker og geomagnetisme- forsker  Paul Devereux har han oppdaget at gamle kirker og templer ikke ble bygget på måfå av prester fordi beliggenheten var så flott. I følge  Paul Devereux  ble kirkene  bygget over gamle helbredelses -plasser der sjamaner og urbefolkninger samlet seg for å dra nytte av en spesiell sterk og livgivende jordmagnetisme.

På de samme stedene var det også ofte et oppkomme av mineralrikt, magnetisert vann som fremmet helsen til dyr, planter og mennesker. Da kristne prester fikk vite om dette ville de selvsagt trekke nytte av jordmagnetismen og bygde kirkene på de samme stedene sjamaner hadde brukt i årtusener . I Tyskland var ordet «heilen» betegnelsen på » å helbrede». Presteskapet trakk også nytte av dette og kalte stedene «hellige » avledet av ordet helbredende. Et hellig sted er kort og greit et sted for helbredelse! 

Så bak de mange mirakler som skjedde i kirkene lå det en kombinasjon av psykologi (tankens kraft), jordmagnetisme og kildevann. Men prester i ulike religioner sa selvsagt at det kom fra den guden de var talsperson for.

Din magnet-terapi maskin nr 1. Gratis.

Din magnet-terapi maskin nr 1. Gratis.

Dersom du ikke vil tro slik presteskapet gjør og er vitenskapelig utdannet,  gjør da slik som Paul Devereux og andre nysgjerrige vitenskapsfolk: Ikke kjør forbi gamle kirker eller templer med forakt for det. Ta med deg måleutstyr og gjør undersøkelser av jordmagnetismen, ta vannprøver og registrer hvordan kroppens elektriske felter endres inne i tilbedelses-stedet for guder, gudinner og helgener! Skaff deg data, reflekter og trekk egne konklusjoner! Og oppdager du at helbredelse kan komme fra jordmagnetisme, stedets stemning, vakre omgivelser, inspirerende bilder og skulpturer: Ikke forakt det, men la deg blir fascinert av hva våre forfedre oppdaget, men ikke alltid forstod i teori, men likevel brukte i praksis.

Helgen = Helbreder !

Og hva er da en helgen? Selvsagt, du har gjettet det for lengst: En helbreder. Og hva var noe av det som gjorde mange profeter og helgener mest kjent? Foruten at de påstod å ha et budskap fra Gud ble de kjent for minst en ting til  – Jo,du husker riktig! Helgener ble ble kjent for å kunne kurere syke.

St.Antonius helbreder en gutt ved handspåleggelse

St.Antonius helbreder en gutt ved handspåleggelse

Når det er sagt: Eksakt hvordan  disse profetene og helgenene helbredet vet i dag ingen, for historien om de handler ikke om deres metoder, bare at de ba til Gud og helbredet syke ved å legge hendene på de. Men at vi ikke kjenner metodene mer, betyr ikke at de ikke kan ha vært store og ekte helbredere ! Hva er beviset? Vitnesbyrd fra syke som er blitt hjulpet av store helbredere i nåtid ! For det var ikke bare fortidens helgener, før disse var det legendariske helbredere og etter de kom det mange med store evner. Selv i lille Norge har vi Snåsamannen  som er et godt eksempel på en kristen som har fulgt fortidens helbredere i praksis og utført 50.000 helbredelser med håndspåleggelse. Hadde han levd i et katolsk land ville han kanskje en gang i fjern fremtid  blitt ….. en helgen?. Men i Norge, neppe noe slikt.!

Men all religion til side for en stund:  Ifølge mange forskere er helbredene kraft «intet annet enn»  energi som skapes i kroppens nervesystem og som helbrederen overfører til den syke. Det betyr i praksis at enhver med god helse lager magnetisme som man kan overføre til andre og derved påvirke deres helse.  At det ved slik kontakt også tilkommer psykologiske faktorer som spiller inn, klart! Alle liker å få omsorg og kjærlighet når de er syke. Det vet enhver god lege! De som ikke vet det er ifølge kreftlege  Bernie S Siegels bok:  Kjærlighet, Medisin og Mirakler, kanskje ingen god lege i det hele tatt!

Ekte Yoga, bli din egen helbreder uten å være lege!

Yoganandya: Yogien som hyllet Jesus og hadde samme budskap.

Yogananda: Yogien som underviste USA  i selvhelbredelse !

I India har avanserte Yogier overkommet problemet med hva healing er ved å ha studert fenomenet systematisk i flere tusen år. Blant de opplyste Yogiene  er derfor helbredelse en vitenskap som begynner med kunnskap om kosthold, hjernen, nervesentre, hormoner , livselektrisitet og magnetisme, herunder jordmagnetisme.

Tviler du så begynn å studer virkelig Yoga under veiledning av en ordentlig Yogalærer eller Taoist mester som i praksis beviser at de kan få syke friske med de metodene de underviser i. Slike finnes det fortsatt noen av i Asia og i Vesten. Men man må lete en del før man finner de. Disse mestrene lærer bort Yoga som en psyko-fysisk vitenskap og de lar seg gjerne teste og undersøke av vestlige vitenskapsmenn og forskere for å bevise sine evner.

Så omfavn det 21 århundres paradigmeskifte: vitenskap fremfor overtro. Det er mangel på kunnskap om mennesket og dets muligheter som skaper og avføder overtro, okkultisme, magi og besvergelser som erstatning for naturvitenskap. Det er slike forhold som avføder meningsløse debatter og kriger mellom mennesker når ingen av partene eier sann kunnskap man kan dele og utforske til felles glede. Lær derfor av de ekte  Yogier og Taoister hvor du enn finner de. Du gjenkjenner de ved at de ikke sprer overtro, mystikk og magi, men er praktiske, jordnære og likefremme mennesker som beviser i praksis det de sier.

Vil du vite mer: meld deg inn i helseklubben og lær om hva seriøse forskere vet om magnetisme og helse. Derved unngår man mange useriøse påstander på nettet og slipper å kjøpe verdiløse apparater hvis eneste effekt trolig er placebo!!

Copyright Bjørn j Øverbye – 2016

Som alltid, les vår Disclaimer. Vi  er ikke talerør for noen isme, dogme eller gruppe. Vi påstår ikke noe ubegrunnet, men henviser til hva de som forsker finner ut og hva enkeltpersoner kan henvise til i praktiske evner på ulike felter.

 

Share
Posted in Diverse, magnetterapi, Yoga and tagged , , , , , .

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.