UTEN NOK AV ALLE TYPER MINERALER ER DIN UNDERGANG GARANTERT !

Share
Print Friendly, PDF & Email

 

Legevitenskapen kan påberope seg store fremskritt og sant og si: Det går fremover så det suser på mange fronter. Sykdommer og skader som før var garantert å lede til den sikre død, kan nå leges og gi deg mange ekstra leveår. Ingen tvil om dette og all ære til flinke leger og forskere. Men når det er sagt ;hvorfor fortelles ikke våre vordende leger at alle livsfunksjoner ivaretas av enzymer og at disse trenger mineraler for å kunne fungere???

 

All sykelighet kommer fra rineralmangler hevder kjent forskerI

Les dette!

Ja, hvordan kan Pauling og andre tenkende personer hevde dette? tenker du .Jo fordi det er bevist hinsides enhver tenkelig tvil at u uten den rette mengde mineraler blir enzymene svekket .Det vil da gradvis oppstå sykdommer fordi energiomsetning i kroppen går for sakte til å  kunne reparere celleskader fremkalt av mineralmangler;  som igjen oppstår når mineraler ikke utnyttes fullkomment.

Så hvor starter ulykken? Ignoramus eller uvitenhet om hvem som skal klandres fordi vi ikke samarbeider med hverandre !Så om leger samarbeidet med bønder og bønder med biologer og været var perfekt; da kunne alle enes; det blir  nok til alle .

Ekstremvær berøver jorda for livgivende mineraler

 

Åkerlandskap Healdsburg-Californina 11/1-2017

Men slik som dagens vær er blir det stadig vanskeligere å skaffe seg mat fordi mineraler vaskes ut av regnskyll og når regnet tar med seg mineraler og vi ikke tilbakefører dette til jorda fra elveslam som i gamle Egypt og kulturene rundt de store flodene , da blir  avlingene vi skal leve av  mineralfattige. Derved vil joda gradvis hevne seg på sine utbyttere og  slik blir menneskene gradvis visket ut av historien som en bagatell .En dag vil denne vakre plantene bli øde om vi ikke samarbeider med hverandre.

Vi må samarbeide med hverandre.

Mineralene forsvinner og vi med de ——

Så heretter må vi klandre alle og enhver for ikke å opplyse hverandre om hva vi vant da vi begynte å tenke kritisk :Vi begynte å se en større sammenheng og slutte og dagdrømme !! Så når jorda en dag viskes ut av historien har vi ingen andre å klandre enn den almene likegyldighetOg likegyldighet er det som til sist dreper oss alle.

All planteføde er ikke god planteføde—

Så heretter må helse bli en integrert del av vårt vesen. Vi må klandere oss selv for ikke å spise det riktige fruktene av plantene, de riktige røttene, de riktige bladene og de riktige bærene og kaste bort de deler som dreper; for også planteføde har sin pris .

For i  planter finnes enzymer som hemmer vekst og når disse delene blandes med de ytterste knopper og blader der det skjer vekst hemmes plantenes livgivende vekstnæring.

Fortidens storhet var bygget på kunnskap om ernæring.

Uten mineralholdig slam fra Nilen til årkelandskapeet ,ingen rike avlinger og sunn ma

Derfor vil denne ærefulle plantene dø eller leve avhengig av hvem vi er i forhold til hverandre .Vil vi dagdrømme og skrive om det teoretiske eller vil vi vekkes og skrive om det som lærere fra fortiden visste?? For fantastiske lærere fra vår  fortid  som la grunnlag for Egyptisk og Gresk storhetstid da  de satte næring  på dagsorden  i Vesten .

Så heretter kan det sies: mye har gått fremover i viten; men i kunnskapen om den levende jorda og det som skjer på den er vi i ferd med å bli analfabeter; ikke av vond vilje ,men av naivitet .For i vår hektiske tid lever vi i  den tro at det største fremskritt er å begrave sine forfedres kunnskaper. Så når forfedrene sier: Lytt og lær er det ikke for å skremme oss, men for å advare oss. Derfor er denne tid å beklage ; vi har det hele servert på matfatet av antikk og moderne viten; men spiser kun litt av det nyeste nye i den naive tro at det er dette som er sannheten.

Vi inviterer deg til noe nytt——-

For et sunnere liv

Så herved starter en ny tid som denne Websiden: vi vil prøve å forene fortid men nåtid og ikke skryte av noe som er moderne eller antikt; bare av det forfedrene våre erfarte og så kan vi fremlegge en tankevekkende statistikk.

I de påfølgende sidene vi skal publisere på Helseklubbens betal sider skal vi fortelle deg om hvilken mineralholdige planter du kan trenge dersom du får sykelige mangelsykdommer .For vi vil ikke bare  skrive om kosttilskudd laget på fabrikker . Disse  kan være farlige  dersom de inneholder mineraler i versjoner vi kjenner som metalliske ioner og ikke i sin originale organiske multicellulære forbindelse vi finner i planteriket! For uten sin originale opphavsform  kan ikke mineral-enzymene  danner broer til organisme materiale ; i stedet vil de  gradvis forgifter oss. Så i søken etter nærings-konsentrater;  ikke kjøpe det syntetiske, kun det fremdyrkede fra naturlig jordsmonn.

Copyright Bjørn J Øverbye 2018

Vi advarer deg:Ikke vær naiv ; les denne linken!

 

Share
Posted in Diverse, Kosthold and tagged , , , , , , .

Legg inn en kommentar