Gladnyhet: Kaffekrus som nedbrytes i naturen og blir til blomster!

Share
Print Friendly, PDF & Email

plantekrusCalifornia firma Reduce. Reuse. Grow har laget kaffe/te/brus- krus av biologisk nedbrytbart materiale som inneholder frø av ulike planter slik at når du har drukket innholdet er det faktisk et gode at kaster kruset i naturen……

 

Hvor ofte har du ikke irritert deg over folks dårlige vaner: plastikk-krus og plastflasker kastes i naturen og bidrar til forsøpling og forurensing. Hvor ofte har du ikke lagt merke til dette og be natursvin plukke opp søppel for så å få sure miner tilbake eller direkte ”vond-ord”.

Dette var en gang et kaffekrus!!

Dette var en gang et kaffekrus!!

Vel ,den tiden kan være over om vi alle blir økologi-smart og vil planeten vel.Og det er enkelt, for her  er årets oppfinnelse: California firma Rduce. Reuse. Grow har laget kaffe/te/brus- krus av biologisk nedbrytbart materiale som inneholder frø av ulike planter slik at når du har drukket innholdet er det faktisk et gode at kaster kruset i naturen .

I løpet av 6 måneder er det oppløst og frøene i kruset begynner å spire og gir snart opphav til blomster ,ulike planter og er det varmt nok også kaffeplanter ,alt avhengig av hvilke frø firma velger å ”bake inn i kruset”.

Copyright Bjørn J Øverbye 2016

Disclaimer

Share
Posted in Økologi and tagged , , .

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.